Ahoj plánuju třetího prcka a chci se zeptat zda je tu nekdo podtoupil 3 sekce a jaký to mělo průběh...popřípadě zda potom došlo už k nějaké sterilizaci..
Rodila jsem trikrat cs, z toho dvakrat ve FNO. Sterilizaci mi nabizeli uz u druheho cs, ja toho nevyuzila ani u toho tretiho. Takze mam tri cs a stale bez sterilizace. Myslim, ze chteli vyplnit papiry uz pri predporodnich navtevach-ptali se na to tam. plus urcite jeste ten den pred planovanym cs. Udelali by to pri cs, takze by to zrejme trvalo o to dele 🙂
Taky mi to rovnou nabízeli ze to udělají u 3.cs...
Musis mit dostatečně dlouho dopredu (tusim měsíc) sepsanoi zadosr
A jaký je holky režim po sterilizaci? Berete nějaké léky/hormony? Předpokládám,že jste bez MS nebo mám špatně informace?
Já si nechala udělat sterilizaci u 3.SC a musela jsem si o to říct a i připomínat papíry... Ale udělali to u operace, netrvalo to nijak dyl než předchozí SC a nic platit jsem nemusela. MS mám normálně, všechno funguje a rozhodně toho nelituji.
Myslim, ze staci vyplnit zadost 14 dni predem (minimalne). Nedelaji s tim zadne obstrukce. Ja chtela po dvojcatech pri druhem porodu a rikali, ze v pohode. Jinak metoda uz je klasicke preriznuti. Podvazy se uz myslim vubec nedelaji. A telo funguje normalne dale, reprodukcni schopnost vajecniku je zachovana, takze dalsi tehu by slo, ale jen pres IVF.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@mmhanka s dovolením se připojují.take by mě zajimall