Fertility blend - pomáhá to?

lukyhomazel
8. srp 2018

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jestli má někdo z vás zkušenosti s fertility blend? Váhám jestli to zkusit nebo se spíš vrhnout na Gynex kapky. Děkuji😊🤗

terka555
9. srp 2018

@lukyhomazel ja brala po revizi jak gynex tak fertility a do 3mesicu se zadarilo🙂

1nelinka
9. srp 2018

@lukyhomazel nam se nedarilo rok otehotnet..tak jsem koupila fertility a po 4mesicich k tomu zacala kapat gynex a ten mesic se zadarilo..u druheho mimi jsme hned koupila gynex 2mesice nic tak jsem k tomu koupila fertility a zase hned 1mesic..takze u me funguje kombinace obojiho

lachtanice86
9. srp 2018

Já brala gynex a rozhodilo mi to cyklus a fertility mi nepomohlo. Otěhotněla jsem v době kdy jsem nebrala žádné vitaminy

lenkajan
9. srp 2018

Mně Fertility Blend doporučila známá, která po něm do dvou měsíců otěhotněla. U mě to zafungovalo úplně stejně, ale možná to byla náhoda 🙂

ruzicka06
9. srp 2018

@lukyhomazel U nás zabral Fertility do měsíce - teda vlastně jsme ani celý balení nestihli využívat (měli jsme variantu pro páry). Takže za mě určo doporučuju!! 🙂 S kapkami gynex zkušenosti nemám.

miba10
9. srp 2018

Já gynex neměla, ale o mimčo jsme se snažili 2 roky a nic. Koupila jsem si Fertility blend a do měsíce se zadarilo. Také jsem ani nedobrala balení. 100% doporučuji

lukyhomazel
autor
9. srp 2018

Mockrát vám holky děkuji, už jsem docela zoufalá.. Ale když to tak pročítám, tak k tomu možná přidám i ty kapky🤗🤗🤗

ruzicka06
9. srp 2018

@lukyhomazel Však ono se mimi zadaří, neboj 🙂 Držím palce!

miba10
9. srp 2018

@lukyhomazel držím palce. Lehko se to řekne, ale opravdu je to i v hlavě.

ruzicka06
9. srp 2018

@miba10 Souhlasím s Tebou, že je to i o té hlavě!

lukyhomazel
autor
9. srp 2018

Právě... U mě ta psychika je hrozná.. Poslední 2 měsíce jsem i sama sobě strašně protivná, ale nedaří se mi na to nemyslet, takže jsem začala i o trochu víc kouřit 🤔🤔🐒

lukyhomazel
autor
17. srp 2018

@miba10 tak s přítelem zobáme a zobáme... Minulý týden jsem měla na ovu testu 2 slabší čárky... No a před 20ti min to samé 🤭🤭🤔... V obou případech teplota 37,6°... Ale bohužel mudr má ještě dovolenou 😇

miba10
17. srp 2018

@lukyhomazel já ovulační testy vyhazela nakonec do koše, protože mě to akorát stresovalo. Hodila jsem to prostě za hlavu s tím, že to bude buď a nebo. V létě jsem měla jít na něco jako revizi s tím, že mi kdyztak udělají profuk vejcovodu. No a na to už nedošlo, protože najednou bum bac a já zjistila že jsme těhotná 😂 upřímně v tu chvíli jsem nevěděla jestli se mám smát nebo brečet nebo být šťastná nebo naštvaná. 😂 Prostě jsem na ten test čuměla jak tele

lukyhomazel
autor
20. srp 2018

Já ty ovu testy zkoušela úplně poprvé v životě.. Jinak klasický test si nechci dělat, radši si počkám do toho 1-2ho jestli něco přijde nebo ne... Nejsem pak tolik zklamaná

janineka
23. zář 2018

ahojky taky jsem po první dobré zkušenosti opět sáhla po tomto přípravku, u syna mi pomohl, chci se ale zeptat, zda jste některá po tomto přípravku také přibrala, beru 4 měsíc. Váhu si držím už cca 10 let stejnou, ale nyní jak jsem jej začala užívat, tak jsem přibrala.... nevím zda je to přípravkem, ale předtím jsem neměla problémy s váhou, řekla bych že jím pořád tak nějak stejně .....

miba10
23. zář 2018

Já nestačila Fertility blend ani dobrat 😂

lukyhomazel
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
lilisis
1. říj 2018

Snažíme se s manželem třetí rok a teď začínáme třetí měsíc fertility blend pro páry..zatím stále nic..gynex jsem také zkoušela..v podstatě mám pocit, že už jsme vyzkoušeli vše a pořád nic :( doufám, že tento měsíc to už konečně vyjde!

ruzicka06
1. říj 2018

@lilisis Doporučuju se na to neupínat...vím, je to těžké...ale sama z vlastní zkušenosti vím, proč to říkám. Zadařilo se v době, kdy jsme to de facto vypustili z hlavy.