Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jestli má někdo z vás zkušenosti s fertility blend? Váhám jestli to zkusit nebo se spíš vrhnout na Gynex kapky. Děkuji😊🤗
@lukyhomazel nam se nedarilo rok otehotnet..tak jsem koupila fertility a po 4mesicich k tomu zacala kapat gynex a ten mesic se zadarilo..u druheho mimi jsme hned koupila gynex 2mesice nic tak jsem k tomu koupila fertility a zase hned 1mesic..takze u me funguje kombinace obojiho
Já brala gynex a rozhodilo mi to cyklus a fertility mi nepomohlo. Otěhotněla jsem v době kdy jsem nebrala žádné vitaminy
Mně Fertility Blend doporučila známá, která po něm do dvou měsíců otěhotněla. U mě to zafungovalo úplně stejně, ale možná to byla náhoda 🙂
@lukyhomazel U nás zabral Fertility do měsíce - teda vlastně jsme ani celý balení nestihli využívat (měli jsme variantu pro páry). Takže za mě určo doporučuju!! 🙂 S kapkami gynex zkušenosti nemám.
Já gynex neměla, ale o mimčo jsme se snažili 2 roky a nic. Koupila jsem si Fertility blend a do měsíce se zadarilo. Také jsem ani nedobrala balení. 100% doporučuji
Mockrát vám holky děkuji, už jsem docela zoufalá.. Ale když to tak pročítám, tak k tomu možná přidám i ty kapky🤗🤗🤗
@lukyhomazel Však ono se mimi zadaří, neboj 🙂 Držím palce!
@lukyhomazel držím palce. Lehko se to řekne, ale opravdu je to i v hlavě.
Právě... U mě ta psychika je hrozná.. Poslední 2 měsíce jsem i sama sobě strašně protivná, ale nedaří se mi na to nemyslet, takže jsem začala i o trochu víc kouřit 🤔🤔🐒
@miba10 tak s přítelem zobáme a zobáme... Minulý týden jsem měla na ovu testu 2 slabší čárky... No a před 20ti min to samé 🤭🤭🤔... V obou případech teplota 37,6°... Ale bohužel mudr má ještě dovolenou 😇
@lukyhomazel já ovulační testy vyhazela nakonec do koše, protože mě to akorát stresovalo. Hodila jsem to prostě za hlavu s tím, že to bude buď a nebo. V létě jsem měla jít na něco jako revizi s tím, že mi kdyztak udělají profuk vejcovodu. No a na to už nedošlo, protože najednou bum bac a já zjistila že jsme těhotná 😂 upřímně v tu chvíli jsem nevěděla jestli se mám smát nebo brečet nebo být šťastná nebo naštvaná. 😂 Prostě jsem na ten test čuměla jak tele
Já ty ovu testy zkoušela úplně poprvé v životě.. Jinak klasický test si nechci dělat, radši si počkám do toho 1-2ho jestli něco přijde nebo ne... Nejsem pak tolik zklamaná
ahojky taky jsem po první dobré zkušenosti opět sáhla po tomto přípravku, u syna mi pomohl, chci se ale zeptat, zda jste některá po tomto přípravku také přibrala, beru 4 měsíc. Váhu si držím už cca 10 let stejnou, ale nyní jak jsem jej začala užívat, tak jsem přibrala.... nevím zda je to přípravkem, ale předtím jsem neměla problémy s váhou, řekla bych že jím pořád tak nějak stejně .....
Já nestačila Fertility blend ani dobrat 😂
Snažíme se s manželem třetí rok a teď začínáme třetí měsíc fertility blend pro páry..zatím stále nic..gynex jsem také zkoušela..v podstatě mám pocit, že už jsme vyzkoušeli vše a pořád nic :( doufám, že tento měsíc to už konečně vyjde!
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lukyhomazel ja brala po revizi jak gynex tak fertility a do 3mesicu se zadarilo🙂