Fertilily kalíšek na podporu početí. Máte zkušenost?

linkaa
9. kvě 2023

Ahoj,
na Instagramu na mě vyskočila tato novinka a přemýšlím o koupi ale nevím, zda to není jen další prodejní akce pro zoufalé snažící, kteří už neví co vše vyzkoušet. Máte někdo zkušenost? Nebo co si o tom myslíte?
https://www.notino.cz/fertilily/conception-cup-...
https://www.instagram.com/fertililycz/

lencaa11
9. kvě 2023

@linkaa mají to v dm a jsou to vyhozené penize kdyby to byl zázrak jako gel též na prd tak to budou zeny těhotné už dávno

kadz
9. kvě 2023

Na me vykoukl taky 😄 ale zkusili sme uz fakt kde co.. cim dal tim vic zacinam verit, ze to proste chce svuj cas a cim vic chceme, tak to proste trva... 🤷

zet83
9. kvě 2023

na mě to také vyskakuje jako reklama furt. Dle mě opět vytahování peněz z lidí, co se za stéblo chytají. Uplně stejný efekt bude mít dát čtvrt hodiny nohy nahoru a polštář pod zadek 😉

laxesis
9. kvě 2023

Podle mě je to akorát další volovina vydělávající na emocích a zoufalosti lidí... Jestli je někde problém, nepomůže ani svěcená voda, natož kalíšky a gely. A pokud je vše ok, tak je jen otázka času, než se zadaří i bez podobných udělátek🙂 On se vždycky najde někdo, kdo to koupí a zanedlouho otěhotní...jenomže nikdy nezjistí, jestli by se to nestalo i bez těchto volovin, že :D takhle pak vznikají pozitivní recenze, které ale nejsou nijak ověřitelné...

linkaa
autor
9. kvě 2023

Moc děkuji za názory, vidím to dost podobně. 🙂 Zůstanu nohama na zemi a nebudu vyhazovat peníze.

marea2000
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
lenkalenka01
15. zář 2023

Ahoj, mi teda pomohl. Snažili jsme se o dítě 2 roky a 8 měsíců, poté jsem si koupila tento kalíšek a v druhém cyklu jsem otěhotněla. Předtím jsem zkoušela kde co, od čajů, fyzioterapie pánevního dna, Mojžíšové, injekcí Ovitrelle a Utrogestanu po všemožné preparáty v tabletách. Takže já tomu věřím, mi to pomohlo 🙂.

agneska7
15. zář 2023

Já nevím,ale mě to zas až tak jako velká blbost nepřijde , udrží spermie na místě a nevyteče to, takže mají snažší cestu dostat se kam potrebuji