Ahoj,
na Instagramu na mě vyskočila tato novinka a přemýšlím o koupi ale nevím, zda to není jen další prodejní akce pro zoufalé snažící, kteří už neví co vše vyzkoušet. Máte někdo zkušenost? Nebo co si o tom myslíte?
https://www.notino.cz/fertilily/conception-cup-...
https://www.instagram.com/fertililycz/
Na me vykoukl taky 😄 ale zkusili sme uz fakt kde co.. cim dal tim vic zacinam verit, ze to proste chce svuj cas a cim vic chceme, tak to proste trva... 🤷
na mě to také vyskakuje jako reklama furt. Dle mě opět vytahování peněz z lidí, co se za stéblo chytají. Uplně stejný efekt bude mít dát čtvrt hodiny nohy nahoru a polštář pod zadek 😉
Podle mě je to akorát další volovina vydělávající na emocích a zoufalosti lidí... Jestli je někde problém, nepomůže ani svěcená voda, natož kalíšky a gely. A pokud je vše ok, tak je jen otázka času, než se zadaří i bez podobných udělátek🙂 On se vždycky najde někdo, kdo to koupí a zanedlouho otěhotní...jenomže nikdy nezjistí, jestli by se to nestalo i bez těchto volovin, že :D takhle pak vznikají pozitivní recenze, které ale nejsou nijak ověřitelné...
Moc děkuji za názory, vidím to dost podobně. 🙂 Zůstanu nohama na zemi a nebudu vyhazovat peníze.
Ahoj, mi teda pomohl. Snažili jsme se o dítě 2 roky a 8 měsíců, poté jsem si koupila tento kalíšek a v druhém cyklu jsem otěhotněla. Předtím jsem zkoušela kde co, od čajů, fyzioterapie pánevního dna, Mojžíšové, injekcí Ovitrelle a Utrogestanu po všemožné preparáty v tabletách. Takže já tomu věřím, mi to pomohlo 🙂.
Já nevím,ale mě to zas až tak jako velká blbost nepřijde , udrží spermie na místě a nevyteče to, takže mají snažší cestu dostat se kam potrebuji
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@linkaa mají to v dm a jsou to vyhozené penize kdyby to byl zázrak jako gel též na prd tak to budou zeny těhotné už dávno