Ahoj všem, ráda bych poprosila o Vaše zkušenosti s tímto preparátem. Nikde jsem samostatnou diskuzi nenašla, proto zakládám novou 😉 Snažíme se o mimčo už delší čas, zkoušíme všechno možné a toto mi bylo párkrát doporučeno, bude to poslední věc, kterou sami vyzkoušíme, než se vydáme za lékaři ☹ děkuji moc za pomoc 🙂
@beruska1889 nemyslíš fertilmen?
@keny123 ne ne, Fertilan, včera jsem si ho objednávala v lékárně, taky jsem se na netu dívala že jsou dva s podobným názvem...
@beruska1889 aha ta to ani nevim co je tak to neporadím... nám se tedkom treti prcek zadaril na treti pokus... a to jen po měsíci užívání tohohle...já nosifol forte a fertil care a manzel fertilmen a v plodne dnysex s gelem na podporu početí conceive plus...jestli to byla náhoda netuším ale ten gel už mi pomohl po druhé v životě....
jo a ještě k tomu mám jen jeden vejcovod 🙂
@keny123 tak to je super, že Ti to tak hezky vyšlo 😉 já Nosifol beru už 9 měsíců, k tomu listovku a teď druhý měsíc kontryhelový čaj, manžel 3 měsíce Selzink a stále nic, tak jsem chtěla zkusit ještě tohle... na ten gel mrknu asi taky 😉 děkuji moc 🙂 snad se už konečně taky dočkáme 😉
@beruska1889 jj na gelik mrni jinak ty vitaminy budou assi hodne podobne tak super.... geli omuze spermiim déle a lépe plavat 🙂
@keny123 a myslíš, že se dá ten gel koupit i v lékárně? jo vitamíny to budou podobné, tohle je víc "našlapané" proti tomu Selzinku co máme teď... tak uvidíme, snad už to konečně vyjde 😉
Já se všude dočetla, že je pro muže: Doplněk stravy FERTILAN je preparát s vhodným složením, který udržuje tvorbu spermií a plodnost u mužů...
@rezinka9 ano, to jsem se dočetla taky, spíše mě zajímaly zkušenosti holek, co ho jejich partneři užívali, za jak dlouho se jim třeba povedlo otěhotnět a tak 😉
@beruska1889 ja kupovala na otehotnet.cz i s dalsima vitaminkama
@keny123 děkuji moc, mrknu se 🙂
@beruska1889 není vůbec zač,hodně štěstí
@keny123 děkuji 🙂
Nějaké další zkušenosti?? Jestli ještě sem někdo přijde? Diky
@sonisek Ahojky, tak u nás Fertilan zabral hezky 😉 manželovi se po něm dost výrazně zlepšil spermiogram, takže jsem mu nakoupila zásobu na další 3 měsíce 😉
U nás taky pomohl
My byli min.tyden na spermiu a začne ho užívat ode dneška,tak jsem zvědavá. Prý má mrsky,co se točí dokola? A počet maly...Tak uvidíme no...kéž by prášky pomohly a když ne,tak nám pomůžou dr. Škoda,ze jsme to nezacli řešit dříve.
rozhodně vrátit a požadovat nové balení
@beruska1889 já ho manželovi koupila, ale po čase si začal stěžovat, že mu z toho není dobře...Bůh ví proč, nebo jestli kecal...ale prostě ho už nebere :(
@inah91 aha, tak můj manžel ho bere už přes rok a v pohodě... Ale tak každý je jiný...
@beruska1889 jasně, to jo 🙂 Manžel to teď zkouší znova - a hned po tom radši jí - tak snad to půjde 🙂
@inah91 snad ano, tak ať to brzy vyjde 🙂
Ahoj holky, Fertilan bral muž 3mesice a pak měsíc Fertilman a pak se mi ukázaly //, na žádné spermio nechodil tak nemůžu posoudit ucinek, ale za mě dobrý, prý se cítil i lépe jak bral vitamíny, teď už je nebere 🙂 nicméně já po zamlklem tehu brala 5mesicu Inofolic. Tak všem držím palce ať brzy také objevíte // !!🍀🍀
@beruska1889 díky, vám taky 😉
@inah91 děkuju moc... Už se snažíme 3.rok tak by to už chtělo konečně úspěch... 😉
@beruska1889 ty jo, tak jsem se ted dopocetla, ze antiko neberu uz taky tri roky, ze jsem si rikala, nechame tomu volny prubeh... bohuzel zatim nic a nepovedlo se ani iui :( a prasky nebere, prijde nam to zbytecny ..
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
nikdo nic ??? ☹ ☹ ☹