Ahoj holky ... 😵 Chtěl jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s kapky femigard. Dneska jsem si objednala lahvičku,tak doufám,že jsem udělala dobře.
@standifous Ahojky, děkuji za názor. Jsem si ho objednala,tak uvidím jak pomůže mě. Cyklus bych taky potřebovala upravit,tak snad mi pomůže.
Mě ho dopočil doktor po MA a nesedl mi.Brala jsem ho 4 měsíce a asi jeho obsah kontryhelu byl zádrhel.Úplně mi na několik měsíců rozházel cyklus a sliznici jsem měla nejnižší,co jsem kdy měla v období, kdy jsem ho brala.
Až pak jsem si přečetla hromadu názorů na něj a je fakt,že ne každé holce je ku pomoci...je to jako se vším,hodně individuální..
Holky tak mi přišel email,že objedvávka femigradu zrušena. Nechápu a nemůžu se na tu firmu dovolat. Tak musím objednat někde jinde.... 😒
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahojky, já tedy celkem pozitivní. K miminku nám tedy zatím nepomohl, ale po neúspěšných pokusech ivf se mi prodloužil cyklus na 36dní a i vlasy mi dost padaly a taky jsem byla zavodněná, no trošku víc i obtloustlá a musím říct, že pokaždé když jsem dobrala femigard tak mě upravil cykllus zpátky na 31 dní, vlasy byli opravdu o poznání lepší a nějak samo mi šly i kila dolů. Prostě jsem se fakt celkově cítila líp. Takže za mě ano. A brala jsem ho už dvakrát.