Ahojte, som tri mesiace po potrate, bola som 12 týždni a jeden deň. a teraz mi doktorka predpísala kyselinu listovú a , že neskor mam brat ten liek femibion. A chcem spýtať , kedy ste ho presne začali prvýkrát užívať ?
aj kde doktorka povedala , že ho budem užívať až , keď doberiem kyselinu listovú ?
Po potratu jsem na radu gynekolozky zacala brat femibion 1 a kyselinu listovoz plus... a s uzivanim jsem skoncila az po prvnim trimestru... pokud chces otehotnet v blizke budoucnosti znovu tak bych brala oboji...
Já jsem brala kys.listovou 2 měsíce před otěhotněním a asi v 6.tt, když se těhotenství potvrdilo, tak jsem přešla na Femibion. Někdo nedokáže správně strávit obyčejnou kyselinu listovou tak proto je lepší brát Femibion, ale můj případ to nebyl, tak jsem to moc neřešila
přestala jsem ho brát v den termínu porodu, jelikož jsem týden přenášela, tak týden před porodem 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, já femibion 1 užívala už před otěhotněním, je určen na dobu před a na první trimestr, potom se přechází na Femibion 2 🙂
Dana