Jake s nim mate zkusenosti?Koupila sem ho ted po ctyrech mesicich ziva gs mamavit.
Brala jsem také celé těhotenství (800 i před) a 400 beru i nyní při kojení.
Femibion beru také, protože mám potvrzeno z krve, že špatně štěpím kyselinu listovou, tedy Femibion je pro mě velmi vhodný. Zkušenosti těžko říct, věřím, že je dobrý, ale jestli moje dítě bude zdravé, inteligentní a bude mít bystrý zrak můžu posuzovat asi tak až v 18 letech. 😀
Taky mi byl doporucen jako nejlepsi.
Já jej taky brala celé těhu a myslím, že super. Pak jsem ale vyhrála s nějakou fotkou s pupíkem balení vitaminů na celý rok - jmenuje se to "Chytré miminko" tak teď jím to a myslím, že tady dobré.
Doktor mi ho taky doporučil když jsem otěhotněla ale pak jsem v 5tt potratila a doktor mi řekl že prý to má málo kyseliny listové a doporučil mi calibrum babyplan a nosifol, ten je prý pro správnou funkci vaječníků a doporučuje se spíš ženám které nemůžou otěhotnět ale je vhodný ho brát i celé těhotenství..🙂
Taky plánujeme miminko a přemýšlím o tomto přípravku. Nevíte, jak dlouho před plánovaným těhu se má brát?
Také mi ho moje gynekoložka doporučila, beru ho od začátku těhotenství, před těhu jsem brala kys. listovou.
Kamarádka lekárnice též doporučila jako nejlepší. Jak píše sonka.77 je už nějak naštěpený, takže se nejlépe vstřebává. Dneska jsem objednala na inetu za 289,- 30 tbl. několik balení 🙂)
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Můj gynekolog tvrdí, že je ze všech dostupných nejlepší... Já ho beru celý těhotenství a maximální spokojenost 😉 Nejdřív jsem brala tu 800 a teď 400 a budu to brát i v době kojení....