Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli už se někomu z vás povedlo otěhotnět díky femibionu? Koupila jsem si ho a beru ho asi cca týden. U lékaře jsem byla a řekl že jsem v pořádku, snažíme se už 2 roky a pořád nic. Děkuji za každou odpověď nebo radu ❤️
Ano,věřim že mi pomohl,v 12.20 a 04.21 jsem měla biochemicke, pak jsem začla brat femibion a teď jsem v 5m.Ano trvalo to cca 7m ale věřim že mi pomohl.Beru ho do teď akorat 2.
Brala jsem ho asi tři měsíce a pak otěhotněla, ale teda i díky medikaci od doktora, ne jen kvůli femibionu. Nicméně jsem nechtěla nic nechat náhodě, protože jsem stravu neměla ukazkovou a bylo mi jasný ze ne všechny vitaminy seženu z jídla a chtěla jsem tak byt “o krok napřed” než pak řešit vitaminy až v těhotenství - když se některý věci zakládají ještě před pozitivním těhotenským testem - minimálně proto jsem to brala.
Já ho brala asi rok než se mi povedlo otěhotnět. Špatně mi bylo po jiném vitaminu, ale název si nepamatuju. Můžeš zkusit fertipronu to jsou sáčky do vody, třeba ti sednou. Ta je taky hodně doporučovaná. Taky jsem ji brala, ale pro mě byl femibion snazší, že jsem ho nemusela rozdělávat ve vodě.
Snažili jsme se 4 měsíce a nic. Po využití první krabičky jsem zjistila, že jsem v tom a tak pokračuji stále v užívání 😊 Za mě super žádné vedlejší účinky 😊
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@klaudi00 ono je to kolikrát o psychice než o vitamínech