Femibion 1. Povedlo se vám otěhotnět?

klaudi00
26. dub 2022

Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli už se někomu z vás povedlo otěhotnět díky femibionu? Koupila jsem si ho a beru ho asi cca týden. U lékaře jsem byla a řekl že jsem v pořádku, snažíme se už 2 roky a pořád nic. Děkuji za každou odpověď nebo radu ❤️

jjasmina
26. dub 2022

@klaudi00 ono je to kolikrát o psychice než o vitamínech

gbp
26. dub 2022

@klaudi00 diky inofolicu 2x 👍

l01991
26. dub 2022

Ano,věřim že mi pomohl,v 12.20 a 04.21 jsem měla biochemicke, pak jsem začla brat femibion a teď jsem v 5m.Ano trvalo to cca 7m ale věřim že mi pomohl.Beru ho do teď akorat 2.

klaudi00
autor
26. dub 2022

@l01991 to jste jako brala 7 měsíců ten femibion? Bych to asi nedala mě je po něm docela špatně 😃 ale tak zkusím to dobrat

klaudi00
autor
26. dub 2022

@gbp doberu ten měsíc femibion a zkusím to 🙂 za zkoušku nic nedám 😃

l01991
26. dub 2022

@klaudi00 ano,mi naštěsti špatně nerobi ale upřimně řečeno,stači listovka si myslim.

gbp
26. dub 2022

@klaudi00 cokoli s inositolem. chce to aspon 3 mesice

klaudi00
autor
26. dub 2022

@l01991 právě že já brala kyselinu listovou a po ní mi nebylo taky dobře. Myslela jsem že když si koupím něco dražšího že mi nebude tak blbě 😃ale je

klaudi00
autor
26. dub 2022

@gbp a nebylo vám po tom špatně?

l01991
26. dub 2022

@klaudi00 a kdy to bereš,mi pomaha večer kdy jsem už po jidle,rano na lačno to taky nebylo fajn... ale min 3m jsou třeba,lepe dele

gbp
26. dub 2022

@klaudi00 vubec. ale i ten femibion ber treba po obede, po jidle. na lacno mi po tom bylo v tehotenstvi blbe taky po tech vitaminech, vic jeste po mamavitu.

pampeliska1313
26. dub 2022

Brala jsem ho asi tři měsíce a pak otěhotněla, ale teda i díky medikaci od doktora, ne jen kvůli femibionu. Nicméně jsem nechtěla nic nechat náhodě, protože jsem stravu neměla ukazkovou a bylo mi jasný ze ne všechny vitaminy seženu z jídla a chtěla jsem tak byt “o krok napřed” než pak řešit vitaminy až v těhotenství - když se některý věci zakládají ještě před pozitivním těhotenským testem - minimálně proto jsem to brala.

guliii
27. dub 2022

Já ho brala asi rok než se mi povedlo otěhotnět. Špatně mi bylo po jiném vitaminu, ale název si nepamatuju. Můžeš zkusit fertipronu to jsou sáčky do vody, třeba ti sednou. Ta je taky hodně doporučovaná. Taky jsem ji brala, ale pro mě byl femibion snazší, že jsem ho nemusela rozdělávat ve vodě.

andelicka
27. dub 2022

@klaudi00 Brala jsem Femibion 1 před druhým těhu a myslím, že mi pomohl otěhotnět. Podle internetu jsem si pak vypočítala plodné dny a trefa, byla jsem hned těhotná. Ale taky jsem byla 2 roky před tím vegetariánka a tělo bylo zdravější 💚

verun90
28. čer 2022

Snažili jsme se 4 měsíce a nic. Po využití první krabičky jsem zjistila, že jsem v tom a tak pokračuji stále v užívání 😊 Za mě super žádné vedlejší účinky 😊