Ahoj holky mám dotaz může Těhotenský test Pepino ukazovat falešné výsledky?už rok mám antikoncepci kroužek (adaring)..před týdnem mě začali bolet hodně prsa koupila jsem si těhotensky test v tesku Pepino dělala jsem ho odpoledne a obejvil se tam duch dělala jsem si i ráno a také duch koupila jsem si jiný v DM intime proužky a ten byl negativní.
Děkuji za odpověďi 🙂
@lauriak děkuji za odpověď taky jsem dost vystrašená protože mám antikoncepci,MS by měla přijít cca za 5dní bolí mě v podbřišku a prsa proto jsem zkusila test,, v minulých měsících jsem takové bolesti neměla. Tak snad to bude dobré 🙂 a nejsem jediná komu udělal Test Pepino falešného ducha
A jak ste zjistila že je falešný
Kupte test v lékárně.
Děkuji holky už jsem klidnější 😄koupím ještě test z lekarny
@07110312 Pepino i mamatest bohužel falešný duch, ale já teda chtěla, takže pro mě to bylo nepříjemné zklamání.....já vždycky věřila mamatestu, ale po pár zkušenostech tady a i po vlastní už ho raději nekupuji, totéž Pepino.... osobně doporučuji papírkový Livsane z Benu nebo právě ten Intimed 🙂
n
kup v lékárně
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Tiez som mala takeho ducha na pepino teste. A tehotna som nebola 😉 A riadne ma to vystrasilo!