Holky, je možné, že mi mama test vyšel falešně pozitivní? Včera jsem si ho dělala první den vynechání a byla tam hezká čárka. Dnes jsem zkoušela ten z Benu a nic 🤷🏻♀️ Snažíme se 7 měsíců...
@leniczka23 Děkuji 😊 Měla jsem ten obyčejný papírkový... jj vím, že je lepší testovat jedním druhem jen tento mi zbyl z minula a pro nové jsem poslala manžela... no a donesl tyto prý mama test nemají 🤷🏻♀️😁 zarazilo mě, že na tom z Benu není ani duch...
@lenkahukelova chápu, že si zařazena, taky bych byla. Tak šup sehnat mamatest a tam určitě bude. Držím moc palce ať to vyjde.🍀🍀🍀
@leniczka23 No zkusím mrknou kde ho mají 😁 a snad se už zadařilo 🙏🏼 a ty testy si ze mě dělají jen 🍑😅
@lenkahukelova je určitě pozitivní 😉
@lenkahukelova mam jednou zkusenost s mamatesty,ze v krabicce mi jeden ze dvou ukázat fakesne pozitivní-stejnou carku jako ty.. zkusila bych stejnou znacku treba zitra
@pajasala no snad je 🙏🏼🍀
@kocila No toho se bojím, že to bude i můj případ... Pro další se dostanu až pondělí... bydlíme na vesnici bez obchodů a lékárny a v okolních vesnicích je o víkendu zavřeno...
Vždy jsem používala mamatest a nikdy falešně pozitivní. Držím palečky ať další má stejně krásnou čárku! 🍀
Tak já mám s mamatestem špatný zkušenosti, mě ukazuje duchy pořád 🤣
@lenkahukelova taky mi mamatest ukázal falešného ducha a je to prý tím ze se moc namočí
@lenkahukelova Mamatest je nejlepší, ten mi ukázal vždy pravdu. Gratuluju 🍀
@katka9184 Děkuji, doufám že další bude taky pozitivní 🙏🏼 ❤️
@verulevrtule Tak to je taky dobrý 😅🙄😁
@wladimira No dodržela jsem vše podle návodu 🤷🏻♀️ a na živo je ta čárka výraznější to už snad ani duch není 😳 já fakt nevím co si myslet když každej ukazuje jinak...
@klokanka31 Děkuji ❤️ No snad bude k čemu 🙏🏼
@lenkahukelova hlavně klid 🙏🏻☺️ Zkuste jiný a ano mate pravdu čárka je až moc pěkná zkusila bych další mama test ,kolik dni jste od oplodnění ?
@wladimira No od ovulace jsem dnes 15 dnů... V pondělí si koupím mama test a uvidím... teď to mám právě celé zvláštní... Normálně trpím na pms a ms chodí pravidelně a tři dny před začínám špinit plus mám šílené akné... Tento měsíc nic 🤷🏻♀️ a teď ty testy 😅😂
@lenkahukelova Jooo, já jsem asi nějaká pokazena 🤣
Mamatest je nejlepší, držím palce ❤
@lenkahukelova ja si myslím že si těhotná ❤
Holky, tak můj mama test byl opravdu falešně pozitivní... Kamarádka mi dovezla druhý a byl negativní a vzala mi i digitální a ten byl taky negativní...
@lenkahukelova Tak to mě mrzí 😒
mama jsem měla falešně pozitivní v den očekávané menstruace ..... bohužel ...byl podobný vašemu zklamání bylo velké
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Mamatestu je nejlepší, ukazuje těhotenství fakt jako jeden z prvních. Tohle už nemůže být falešné. Spíš si myslím, že test z benu to nezachytil. Který si měla? Testuj jedním druhem testů ať muzes porovnat jestli sílí. Ale podle mě jsi těhotná.