Falešný Mama test. Máte zkušenost?

lenkahukelova
6. bře 2021

Holky, je možné, že mi mama test vyšel falešně pozitivní? Včera jsem si ho dělala první den vynechání a byla tam hezká čárka. Dnes jsem zkoušela ten z Benu a nic 🤷🏻‍♀️ Snažíme se 7 měsíců...

leniczka23
6. bře 2021

Mamatestu je nejlepší, ukazuje těhotenství fakt jako jeden z prvních. Tohle už nemůže být falešné. Spíš si myslím, že test z benu to nezachytil. Který si měla? Testuj jedním druhem testů ať muzes porovnat jestli sílí. Ale podle mě jsi těhotná.

lenkahukelova
autor
6. bře 2021

@leniczka23 Děkuji 😊 Měla jsem ten obyčejný papírkový... jj vím, že je lepší testovat jedním druhem jen tento mi zbyl z minula a pro nové jsem poslala manžela... no a donesl tyto prý mama test nemají 🤷🏻‍♀️😁 zarazilo mě, že na tom z Benu není ani duch...

leniczka23
6. bře 2021

@lenkahukelova chápu, že si zařazena, taky bych byla. Tak šup sehnat mamatest a tam určitě bude. Držím moc palce ať to vyjde.🍀🍀🍀

lenkahukelova
autor
6. bře 2021

@leniczka23 No zkusím mrknou kde ho mají 😁 a snad se už zadařilo 🙏🏼 a ty testy si ze mě dělají jen 🍑😅

pajasala
6. bře 2021

@lenkahukelova je určitě pozitivní 😉

kocila
6. bře 2021

@lenkahukelova mam jednou zkusenost s mamatesty,ze v krabicce mi jeden ze dvou ukázat fakesne pozitivní-stejnou carku jako ty.. zkusila bych stejnou znacku treba zitra

lenkahukelova
autor
6. bře 2021

@pajasala no snad je 🙏🏼🍀

lenkahukelova
autor
6. bře 2021

@kocila No toho se bojím, že to bude i můj případ... Pro další se dostanu až pondělí... bydlíme na vesnici bez obchodů a lékárny a v okolních vesnicích je o víkendu zavřeno...

katka9184
6. bře 2021

Vždy jsem používala mamatest a nikdy falešně pozitivní. Držím palečky ať další má stejně krásnou čárku! 🍀

verulevrtule
6. bře 2021

Tak já mám s mamatestem špatný zkušenosti, mě ukazuje duchy pořád 🤣

wladimira
6. bře 2021

@lenkahukelova taky mi mamatest ukázal falešného ducha a je to prý tím ze se moc namočí

klokanka31
6. bře 2021

@lenkahukelova Mamatest je nejlepší, ten mi ukázal vždy pravdu. Gratuluju 🍀

lenkahukelova
autor
6. bře 2021

@katka9184 Děkuji, doufám že další bude taky pozitivní 🙏🏼 ❤️

lenkahukelova
autor
6. bře 2021

@verulevrtule Tak to je taky dobrý 😅🙄😁

lenkahukelova
autor
6. bře 2021

@wladimira No dodržela jsem vše podle návodu 🤷🏻‍♀️ a na živo je ta čárka výraznější to už snad ani duch není 😳 já fakt nevím co si myslet když každej ukazuje jinak...

lenkahukelova
autor
6. bře 2021

@klokanka31 Děkuji ❤️ No snad bude k čemu 🙏🏼

wladimira
6. bře 2021

@lenkahukelova hlavně klid 🙏🏻☺️ Zkuste jiný a ano mate pravdu čárka je až moc pěkná zkusila bych další mama test ,kolik dni jste od oplodnění ?

lenkahukelova
autor
6. bře 2021

@wladimira No od ovulace jsem dnes 15 dnů... V pondělí si koupím mama test a uvidím... teď to mám právě celé zvláštní... Normálně trpím na pms a ms chodí pravidelně a tři dny před začínám špinit plus mám šílené akné... Tento měsíc nic 🤷🏻‍♀️ a teď ty testy 😅😂

omanka
Autor odpověď smazal
Zobraz
katka9184
6. bře 2021

@omanka Vidím 🤩, držím palce ať sílí🍀

omanka
Autor odpověď smazal
Zobraz
katka9184
6. bře 2021

@omanka Teda, týden bych to nedala 😅.
Ale mohla být posunuta ovulace 😉.
Já teda první testovala týden po vynechání MS a to už dálnice fakt byla a u druhého jsem to zkusila, protože jsem si prostě přišla divně a to bylo v den, kdy měla přijít MS a byla slabá čárka.

omanka
Autor odpověď smazal
Zobraz
katka9184
6. bře 2021

@omanka Přesně tak, pokud to má vyjít, tak to prostě vyjde.
Držím pěsti

verulevrtule
6. bře 2021

@lenkahukelova Jooo, já jsem asi nějaká pokazena 🤣

jako_mala_holka
6. bře 2021

Mamatest je nejlepší, držím palce ❤

martinececka
6. bře 2021

@lenkahukelova ja si myslím že si těhotná ❤

lenkahukelova
autor
7. bře 2021

Holky, tak můj mama test byl opravdu falešně pozitivní... Kamarádka mi dovezla druhý a byl negativní a vzala mi i digitální a ten byl taky negativní...

katka9184
7. bře 2021

@lenkahukelova Tak to mě mrzí 😒

drndadrnadova
7. bře 2021

mama jsem měla falešně pozitivní v den očekávané menstruace ..... bohužel ...byl podobný vašemu zklamání bylo velké

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru