Hezky večer.. mam do MS 2 dny..
Od vrchu In Time,mamatest a sluníčko
Vsechny maji ducha..na fotce neni tak videt jako ve skutečnosti... mam to brat jako pozitivní a n3bo jsou vsechny falešný... In Time byl az po 10minutach a ty dva dole vylezli skoro hned...snazime se 6 měsíců a jednou jsem potratila v 7tt...Mate zkušenosti?
@teplaka1 ukazují vám to různé testy ,podle mě to falešné nebude
@katherine177 sluníčko a mamatest jsou stejna firma a ten In time byl az po 10ti minutách..to se mi nezdá právě..moc bych si přála aby to nebyli falešné
Šla jsem si schválně udelat dalsi test mamatest a opět je viditelná druha carka.. tohle přece neni normální 4 testy skoro po sobe a falesny ...s tim uz se musi opravdu neco udelat..😔 tolik zklamání..
Na dnešním už jde vidět, zkuste zase za dva dny👍
@teplaka1 gratuluji a držím všechny palce 🤍
@teplaka1 tak hlavně ,aby se to udrželo ,protože jste nenechala proběhnout aspoň jednu ms.Doktorka mi to vyloženě zakázala ,že po potratu aspoň jedna ms ,ono můžete otěhotnět,ale tím že není sliznice ještě připravená,tak to prostě může dopadnout blbě.
@katherine177 byla jsem v 7tt bez revize,vse odeslo jak ma a děloha čistá..Doktor nevidel problem proc to znovu nezkusit..ale akorat mam ted strach mnohem větší ... děkuju
@teplaka1 já měla právě zamlklé těhotenství které skončilo samovolným potratem v 8 tt a i tak mi to právě bylo tak řečeno ,že ženská chce rychle otěhotnět,aby prostě nějak zalepila tu ztrátu ,ale že je zde riziko ,že to může skončit zase zamlklým potratem nebo ,že se třeba špatně uchytí to vajíčko a bude následovat další zklamání ,tak proto .Jinak držím pěsti 🍀
@teplaka1 nádhera
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.