Ahoj...mel prosím někdo zkušenost s estrofemem?
Brala jsem 3,5roku antikoncepci minisiston v listopadu jsem prášky vysadila jelikož se s přítelem snažíme o miminko. Po vysazení ha, menstruace téměř nulová každý měsíc šílene, bolesti, migrény, zvracení a pak to mám jeden den a to jen špinění a konec, hned v lednu jsem na to uporoznila svého gynekologa s čím mi řekl že je to normální že se mi to srovná a nic neresil... Ted v dubnu jsem byla znovu na gynekologii že problémy stále trvají a že se snažíme o mimo jestli to může mít na to vliv že se nám nedaří, to tvrdil že ne že to s otěhotněním nemá co dělat... A napsal mi estrofem mám brát 21dni od začátku cyklu a po dobrani k němu na injekci... Po přečtení pribaloveho letáku jsem se úplně zhrozila.... Máte prosím někdo stejný problém nebo zkušenost? 🙈
@piggy123 moc děkuji za reakci 🙂
No upřímně teď si mi to nechce brát ještě víc než před tím.. Na úpravy cyklu urcite budou i jiné prášky🤔 nebo alespoň něco co mi nezastaví ovulaci kord když ví že chcem dite.. Cyklus pravidelný mám jen s tím rozdílem že MS mám pouze den a to tvrdil že ničemu vůbec nevadí
@renulka162012 Změň doktora, pokud k němu nemáš důvěru. Můžeš se samozřejmě zeptat i odborníků tady na koníku v poradně. Můj názor je pouze laický. Třeba je v tom ještě nějaký hlubší smysl. Bohužel víc ti poradit nemůžu. Držím palce 🍀
Nejsem doktor, ale taky jsem ho brala pred transferem embrya v caru.. Moji prirozenou ovulaci blokoval, ale zaroven po nem rostla sliznice, vhodna pro umele oplodneni... Ale jinak v pohode, zadne vedlejsi ucinky to na me nemelo.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@renulka162012 Estrofem je pro ženy v přechodu, ale hojně se využívá také při IVF, respektive KET, kdy blokuje ovulaci, folikul s vajíčkem nezrají, podporuje ale růst sliznice, která je pro KET důležitá.
Nedávno jsem také začínala s Estrofem na KET a také byla zděšená po přečtení příbalového letáku. Všechno ale proběhlo v naprostém pořádku. Ovšem v tvém případě nechápu doktora, proč ti to předepsal, když po Estrofem nezrají folikuly... Vypadá to, že asi tím chce nějak nastartovat a upravit cyklus. V tomto cyklu ovšem zapomeň na možnost otěhotnět, protože nebudeš mít zralé vajíčko....