Dobrý den dámy,chtěla bych se Vás zeptat na Vaše zkušenosti.Byla mi diagnistovana ediometrioza na levem vajecniku,ale neni jeste tak rozsahla a druhy vajecnik je pcos,ale me zajima pokud tu taky nekdo takovy je zda se mu podarilo prirozene pocit?? Dekuji za vase rady,zkusenosti
ahoj já mám už hoodně dlouho PCOS, endometriozu sice nemám, ale už tak 10let bojuju s hormonální nerovnováhou ( hormony mám jako kdybych byla v přechodu) když jsme se snažili o mimčo tak to nešlo - asi 5 let, pak jsme si s mužem řekli dost a začali plánovat budouznost bez dětí ... já jsem vysadila všechny podpůrné "věci" k otěhotnení, plánovali jsme svatbu dům atd a já jsem najednou z ničeho nic otěhotněla.
moje menstruace si odjakživa dělá co chce ... jednu dobu jsem měla cykly třeba i po 14 dnech, pak jsem měla mestruaci co trvala třeba i 25 dní, pak jsem měla zase obráceně cykly které trvaly třeba i 70 - 120 dní. Ale přece se povedlo 🙂
takže hlavu vzhůru 🙂
@hajglish já sama zkušenost nemám, ale mrkněte na IG profily jako je @evazenamcz . Touto problematikou se zabývá a nejedné ženě pomohla 🙂 pak bych zkusila třeba napářku apod 🙂
Držím palce 🌞
Mám pcos (údajně jsem podle doktora ovulaci možná nikdy neměla a jestli jo, tak třeba dvakrát za život.. je pravda, ze jsem na sobě nikdy nic nepozorovala, ale netušila jsem, ze to je tímhle..) a problemovou stitnou žlázu. Chtělo to zalecit stitku a ještě medikaci na pcos, naštěstí to zvládl můj gynekolog co to nevzdal a nikam mě nehnal hnedka.. a taky moje tělo. Teď mám syna lehce přes rok.)
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@hajglish já osobní zkušenost nemám. Ale kamarádce byly diagnostikovány obě nemoci. Plus měla ještě z minulosti jiné zdravotní potíže a lékaři jí řekli, že přirozeně neotěhotní. Otěhotněla a to dokonce 2x.