Holky, prosím o zkusenosti s embryogluem, dat ci nedat? Neni to zase dalsi tahak na peníze?
Ok
Já nevím.. my jsme ho dali, doporučila nám ho i embryolozka, původně jsme dát nechtěli,ale je prý větší pravděpodobnost že se embrio udrží. Tak jsme si řekli proč to nezkusit když nám zbyla jen dvě vajíčka. Teď čekáme už jen na srdíčko 😉. Přeji hodně štěstí ať se rozhodnete jakkoliv 🍀👍
@alik20 děkuji moc. My jezdíme do Hradce do Sanusu. Možná může mít někdo pocit že to nefunguje, ale nám to embriolozka doporučila, tak jsme ať to dopadne jakkoliv chtěli mít pocit že jsme pro to udělali max. Ale je to na vás😉.. nemusíte dát a může se chytit,ale nám jelikož z 15 vajíček zůstala pouze dvě tak jsme do toho šly. Vám držím palečky 👍😉
@jasemin26 taky jezdime do hk ☺️ no prvni dceru mam z ketu bez niceho a ted prvni ket v zari nevysel, tak ted jdu na druhy ve ct, a jeste jsem dostala injekce na redeni krve 🤷 to jsem nikdy neměla. Tak uvidime, do stredy se mam rozmyslet, manzel za to moc dalsi penize davat nechce 🙄
Tak už jsem po, lepidlo jsme dali, tak jsem zvedava, ale vubec nic necítím, vzdy me pobolivavalo aspon bricho jako na ms a ted nic 🤷snad to bude ok
@jasemin26 jo včera jsem byla venku, dneska jsem varila, uplne normalni den, krece do bricha nebo pichani jako pred ms nic, tak uvidime. Nevim jestli to neni tim lepidlem, ze to je bez toho boleni bricha 🤷 ted si rikam, jestli to embryjko po namoceni do lepidla neumrelo 🤣🤣 hele testovat chci az v nedeli, minule jsem testovala od 6 dne a akorat jsem se nervovala, tak doufam, ze to vydrzim. Ty jsi mela kdy tt pozitivni?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Za mně je to tahák.. když jsme to řešili, četla jsem hodně diskuzí atd a nakonec jsem ho nedala.. Ani doktorka tomu nevěřila..