Dobrý den, prosím máte někdo zkušenost? Dnes mi lékařka na pohotovosti řekla, že v děloze nic nevidí.. Jela jsem tam s malým špiněním.. V květnu jsem potratila, tak mám strach..😥 Setkal se někdo s tím, že přes myom nebyl vidět plod? Mám ještě nějakou naději? Přikládám zprávu 🙏🙏
@lucias6666 já jela na pohotovost s bolestmi břicha,doktorka řekla ze mám v děloze jen gestacni Vacek a ze mě pošle na revizi druhy den sem šla ke svoji a viděla gestacni Vacek se zloutkovym a řekla ze je ještě na vše brzy,drzte se ❤️
@emk0 Moc děkuji, jedu tam dnes, tak snad 🙏 Zatím nekrvacím, nic nenasvědčuje tomu,že by bylo něco špatně.. Jsem z toho nešťastná 😔
@katanovobran Děkuji 🙏 Dám dnes vědět..
@lucias6666 edit. Je to pryč 😕 Mrtvý plod odpovídá 7+2tt takže někdy v minulém týdnu.. V pondělí jdu na kyretáž. Je mi hrozně..
@lucias6666 je mi to strašně moc moc líto,posilam vám všechnu sílu,my ženský zkusíme jak koně ..říkám to pořad.Nejsoj slova která bych vám teď mohla říct ale myslím na vás jste silná ženská ! Drzte se,nejste v tom sama,kdyby vám bylo smutno kdykoliv pište mě verdikt čeká v pondělí ❤️
@lucias6666 to mě mrzí:(( tak snad se zase zadaří brzy!!🍀
@katanovobran A vy dopadnete dobře, já tomu věřím 🙏🙏, mě je nejvíc smutno z toho,že ten můj chlap si neuvědomuje čím procházím.. Bere to jako ,,ty to zvládneš'' jako vždycky. Ale já to nezvládám, mě je hrozně zle, z toho že nedokážu odnosit miminko, z toho že je ve mě mrtvé a nikdo nic nedělá.. Nechce mě opustit? Já ho nechci vypudit? Jsem v koncích.. Jsem psychicky na dně a nikoho to nezajímá. Respektive neprojeví účast, a to je pro mě to samé.. Jsem sama.. Se svou bolestí, jak psychickou,tak fyzickou.. Moc mi pomáhá se tady z toho vypsat.. Ale stačí to? Já nevím...
@lucias6666 ty chlapy jsou proste neempaticky,občas bych si taky prala vedle sebe mít ženskou protože pro ne je vše samozřejmost ze ženská musí zvládnout.Tohle není vaše selhání.Neobvinujte se za to akorst si tím ublížite.Co kamarádka nebo rodina ta nepomůže ?
Já potratila loni v 11tt, chlap se mnou jel na pohotovost, a místo soucitu tam laškoval s doktor a komentoval její krásu.... Takže asi tak
Já potratila v říjnu, v 7tt, ale plod se musel přestat vyvíjet tak dva týdny předtím. Tak dlouho obvykle trvá, než si tělo vůbec uvědomí, že je něco špatně. To není selhání těla ani tebe, to je příroda. Potrat, i to, že to tak trvá.
Manžel mi při tom byl sice velkou oporou, ale hádej co? Stejně jsem si tím musela nakonec projít sama. Tak to je... Jednak neví, jaké to je, nemají jak to zjistit, ale hlavně nám nemají jak pomoc... A možná je to i dobře 😉 Ono neuškodí mít tu realistickou kotvu, aby se v tom člověk neplácal navždy...
Já bych se na chlapa nějak zvlášť nezlobila... Oni si pod těhotenstvím v prvních týdnech nedokážou nic představit...
@lucias6666 Přesně mě mrzí tvoje ztráta, držím palce ✊🍀 My přišli o miminko vloni v prosinci ve 12 tt a měla jsem chvíli stejné pocity. Přestalo se vyvíjet a musela jsem na revizi. Asi jsem měla pocit, že přijdu domů a oba se z toho zhroutíme atd. Manžel i syn mě objali, proplakala jsem si. Pak jsme si dali kafe a povídali si co a jak, proč,... Manžel mi přišel v pohodě, ale právě jen přišel. Oni chlapi to neumí dát najevo, s bolestí se vyrovnávají jinak a jindy. Za dva dny mi přiznal, že do nemocnice se mnou jet nechce, že by to nezvládl. Vzala jsem si mamku. Ještě že máme syna, ten nám pomohl se s tím vyrovnat. Otěhotněla jsem 9 měsíců po revizi.
Držím palce ať to vše proběhne v pořádku a rychle se uzdravíš a zadaří se.
Jen se zeptám, nenabídli ti prášky a ukončilo by se to bez revize? Je to velký zásah do těla. Já musela, byla jsem už ve 12 tt.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
A u své Dr jsi na potvrzení byla? Viděla vše ok? Pokud jsi vyloženě nekrvácela, tak bych nepanikarila. Zkus si kdyžtak zítra zavolat ke své gyndarce, aby se koukla raději, ale dokud není krev, není nic ztraceno🙂