Ahojky, omlouvám se ,ale nevím zda se to sem hodí, ale už po druhé mám menstruaci pouze dva dny a cyklus dlouhý mezi 28 a 30 dní. Je to v pořádku, že to mám tak krátce? A ještě jedna otázka snad není divná, uvolní se vajíčko za tyto dva dny menstruace? Děkuji snad jsem to napsala normálně. Před tím jsem to měla většinou 3 až 4 dny, ale poslední dva cykly jen dva dny .🙂
možné je všechno:D já mám normálně menses také 3-4 dny, někdy i dva (když nepočítám špinění před a po). Jestli se uvolní vajíčko ntuším, ale vzhledem k tomu, že jsem v obou případech otěhotněla napoprvé, tak asi na délce menstruace nezáleží:D
Mens. někdy výrazně zeslábne po zhubnutí, častém cvičení a třeba extrémním stresu. Aspoň u mě. 😉
Vajíčko se uvolňuje během ovulace, ne během menstruace. Během menstruace odchází narostlá děložní sliznice, to nemá s uvolněním vajíčka nic společného. Nevadí, že trvá menstruace 2 dny, někdo to tak má, na otěhotnění to vliv nemá. Souhlasím s pety91, menstruace někdy dočasně zeslábne vlivem různých okolností. Jestli máš pochybnosti, navštiv gynekologa, aby ti zkontroloval hladinu hormonů.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
A těhu nejsi ? 😉