Zdravim damy,chtela bych se jen opatat,ted druhy cyklus beru duphaston od 17-27DC,ale s tim,ze nevim kdy je ovulace mam ho hlavne na srovnani cyklu.Minuly mesic jsem Ms dostala 30 DC a dnes jsem 31DC a ms nikde,ale na co se chci zeptat.Dneska cely den mam silenou bolest na levem vajecniku,Je to pichave tupa bolest a obcas to jde az do podbrisku,ta bolest je obcas ukrutna.Myslite si,ze az tak po Duphastonu muze byt tak intezivni bolest pred prichodem ms? Tehotenstvi nejspis vylucuji,ohledne toho ze nevim kdy je ovulace a vsude ctu ze duphaston zastavuje ovulaci.Dekuji za vase nazory a rady
@klokanka31 Dekuji,uvidim co nastane zitra,ale bolest je to silena a uz od rana,tak nevim.Stale cekam,ze ta mrcha dorazi a ono stale nic
@hajglish A to tě bolí jako k ms nebo jiná bolest?
@klokanka31 No myslim si,ze k ms,dnes me boli jen podbrisek zatim
@hajglish ahoj, beru duphaston 4cyklus.Menzes prijde vetsinou do týdne. Cyklus mam 31dni.Boli me podbrisek a většinou levy vajecnik. Menstruace je po nem nic moc, spis takove spineni jen jeden den je silnejsi. Kdyby jsme se nesnazili o mimi, tak ho neberu a raději budu chodit na vyvolávací injekci.
@hajglish Já většinou měla ms do 3 dnů po duphastonu, ale pak časem jsem ani po něm neměla ms, tak uvidíš...
@klokanka31 Ja ho ted beru deuhy cyklus.Prvni cyklus mi prisla ms hned 3 ti den po vysazeni a ted nic,tak jsem z toho zmatena.Myslel jsem si,ze se mi ms po tom trochu upravi,ale nevim no.Dnes jsem 33DC a test nevim zda to ma cenu si ho delat.
@hajglish Tak test zkus, za to nic nedáš...
@hajglish každá to má jinak. Mě se povedlo po dvou měsících užívání otěhotnět. Taky byl na srovnání cyklu. Jinak bolesti na jedné straně, podobné zaraženým větrům a ledvinové kolice, mám při ovulaci
@amazonkajanik Sice by to byla tedy extrémně opozdena ovulce,ale pro jistotu jsem si zkousela test na ovulci a byl negativni,ted me obcas poboliva bricho jako bych to mela kazdou chvili dostat,ale zatim stale nic.Nevim kde se louda zase.Pockam do vikendu a pak zkusim i test
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@hajglish Já brala duphaston dlouhodobě ale bolesti jsem u toho neměla...