Dobré ráno holky,
je tady někdo kdo tento měsíc čeká na pozitivní těhotenský test? 🤞🏼❤️ Ja jsem dnes 8DPO udelala jsem si test nedockavka, ale bílo ❄️ Tak budu doufat, ze je brzo.
U 1. dcery jsem mela malinkými ducha az 12DPO. Tak snad to vyjde!
@berushe14 no ja nekdy, kdyz ctu jak tady schytavaji zensky čočku za to, ze otestovály pred ms 😂
@lentilka000 ty až jdou někam. Já jsem 14 dpo.. a testuju od 8.dpo
@berushe14 a jak jsi na tom? Vyslo ti uz neco?
@lentilka000 já jsem teprve 4 DPO, tak já musím ještě počkat 🤔😁
@berushe14 vsak to je nádhera!!!! 🍀
@lentilka000 co to je za test?
Já testovala taky brzo a bilo 😀 no nic tak počkám 3 dny a zkusím znovu 😊
@lentilka000 tenhle vůbec neznam. Kolik to má barviva?
@berushe14 jsem ti uz vyhodila ale mel by to byt ten citlivější 10mIÚ/ml
Tak co holky, testoval dneska nekdo?
Já jsem tedy zatím jen 5 dpo, takže si ještě počkám a zatím jsem teda odhodlaná vydržet až do termínu MS, tak uvidím, jestli to vydržím.😅
Holky jste hrdinky, ja jsem hrozná a testovala bych furt. Vcera celkem bílo ale a dneska jsem netestovala, nemam testy 😃 jsem 9DPO. MS necekam v neděli a celkem bych do patku chtela vedet na cem jsem, jelikoz me čeká o víkendu oslava kamarádky narozenin 😅
@lipline přesně. :D Tak schválně do kdy nám to odhodlání vydrží. Ale pokud vydržíme obě, můžeme se pak domluvit a testovat ve stejný den. 🙂
@lentilka000 Já to dřív taky nikdy nevydržela a testovala od cca toho 9 dpo. Teď to zkoušíme 1. měsíc po pauze po SP v květnu a následnému zaléčení štítné žlázy a nějak mám teď už i částečně strach ten test dělat, že radši být o týden dýl v nejistotě, než se pak srovnávat s dalším zklamáním, kdyby se něco ukázalo a ms stejně přišla... Ale naprosto chápu, na jaře jsem taky honila duchy a celkem mě baví, je hledat u ostatních. 😅
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Kdo by neducharil😂 doufám, ze tam něco mít budes