Zdravím děvčata,
vidíte tam ducha nebo nic? 🙈 Mám nějaké problémy které jsou zatím na začátku řešení a tím pádem mám problém otěhotnět. Snažíme se i přesto že to asi neklapne ale naděje umírá poslední žejo... 😂 Měla jsem hormonálni nerovnováhu a špinění mezi cykly,tak jsem nafasovala Utrogestan a ten mi to pekne srovnal ale protáhl cyklus na cca 45.dní (zatím se to tak jeví...). MS bych měla tedy dostat cca 3.10. ale včera večer mě chvilku píchalo v podbříšku a dnes ráno špinění ale zatím nic víc... Prvni test jsem si dělala 27.9. a sněhobílo ale 29.9. na druhem testu se objevil tento duch. 🙄 Mám jeden vejcovod průchozí a druhým se pri vyšetření vejcovodů nedostala doktorka skrz a ani nevím kdy a jestli vůbec mám Ovulaci (samozřejmě pokud je ten duch fakt tak ji mám...) ale jinak ovu testy byly negativni pořát a k měření BT se chystám až tento cyklus... K doktorovi mám termín 👍
Vidím taky...
Vidím 👍
Je tam
@gambrinkax
@veritanas
Ale nemám žádné příznaky ničeho ... za pár dní zkusím další a uvidíme. 😀
@nicoltom Je tam 😉
Taky vidím a držím palce ať to dopadne 🍀💞✊
Vidím, akorát upozorním, že tenhle test dělá rád duchy. Nicméně i já s ním začala takhle a druhý den už byl duch i mamatestu a těhotenství to opravdu bylo..tento test mi ukázal jako úplně první. Takže držím.pwlce ať sílí
@leniczka23 dekuju tak uvidime 🙂
@nicoltom vidím, přeji ať sílí ❤️
Vidím 👍 jakooo já chci taky aspoň ducha 😁
Vidím,ale zkus obyč.mamatest 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Vidím 😉