Ahojte. Chcela by som sa vas spytat na nazor. Vidite nieco na tom teste? A ak ano je to duch alebo kanalik? Som dnes 11DPO. Posledne tri mesiace mala LF faza 9-10 dni. Predtym byvala 11dni. Teplota posledne tri dni je 36,93...36,83...dnes 36,84... Pred MS mi teplota vacsinou skoci dolu. Tak som si dnes spravila test a zda sa mi,ze tam nieco vidim. Nebolo to vidiet hned,ale bolo to asi po 2min. Bol to moj posledny test a nechcem ist zbytocne stat radu do lekarne. 😣
Duch
Duch 😊
Dievcata,kiezby ste mali pravdu. Snazime sa uz skoro 4 roky a ja som rano nevedela ci uz nemam halucinacie,ked som tam ten naznak ciarky videla.
Vidím dušíka🥰 zítra zkus další..
Jinak já otěhotněla s LF 9-10, úplně bez problému👌 jsem 36tt.. 🤩
Asi jsem slepá, ale já nic nevidím.
@lucieevita Vyskusam. Kiez by to tam bolo 🙂
Duch. Co dnes?
Baby,dnes sa spustila MS 😣 uz som sa aj tesila,ze nam to konecne vyslo
Tak bud spatny test nebo biochemicke teh., to me mrzi ☹ Posilam stesti, at si k vam miminko tu cestu najde.
To me mrzí. Já tohle znám. My jsme chtěli mimco 5 let... držím ti palce!
Já jsem se pak na to vykašlala. Po ivf, hormonech, několika zákrocích. Řekla jsem si, že si udělám řidičák na motorku. A všechno pustila z hlavy. Autoškolu jsem dodelavala v 10.týdnu těhotenství, na motorce jsem pak jezdila do konce 5.měsíce. Ted ma dcerka 13 měsíců a začátkem června čekáme další holčičku.
@majina89 My uz sme sa na to vykaslali xkrat,ale stale sa nic nedeje. Kupili sme si psika,stavali barak,dovolenkovali a nezadarilo sa. Tak uz zostava snad len dufat ;)
Budu ti moc moc držet palce! !
@majina89 Ďakujem 🙂
@duchalebokanalik vidím 🍀
@duchalebokanalik úplně malý stín ale něco Jo, zkusila bych za par dni. Já měla před týdnem úplný stín který nešel vyfotit a včera už regulérní carka
@duchalebokanalik vidím, zkus za pár dní.
@tasimia ďakujem babulky, skúsila som dnes poobede a vobec nic, nechápem
@duchalebokanalik nejlepší je to dělat z ranní moči. Jakou citlivost sis koupila?
@tasimia rano som robila s 10kou a na druhy den poobede clear blue, vysiel minus a bol tam obrys pluska, citala som ze skusit rozobrat a takto som to mala vnutri, takze neviem
@duchalebokanalik pozor na clearblue je to citlivost 25, já si koupila tehdy digitální a ten byl negativní
@duchalebokanalik clearblue nerozebirej, nic tam nevykoukas, funguje jinak než klasické testy ;) jinak pokud se ti tam zobrazilo jasne minus v tmavém kolecku a jen jakoby orámované plus tak je to negativní, mrzí mne to :(
@mona91 ano lebo na prvom mam slabu a tento negat. Rano skúsim s 10nou 🤷♀️
@duchalebokanalik kup si citlivost 10. A ClearBlue nerozebírej, ono to sice ukáže dvě čárky na tom papírku, ale to ukazuje i když žena není těhotná.
Baby, takže ms som dostala mala som slabsiu ako zvyčajne, teraz len 3 dni. Spravila som si ďalší test a zas slaby duch...... 🤷♀️
@duchalebokanalik zajímavé, zašla bych k doktorce a nebo na HCG. Máš foto?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
ja vidim dusika 🙂