Ahoj, rodina se mě kvůli nafouklému bříšku ptala na těhotenství. Jen ze zvědavosti jsem si udělala test 10 dní před začátkem menstruace a byla tam velmi slabá, ale viditelná čárka. Menstruaci jsem nakonec dostala o 3 dny dříve než jsem čekala, ale duch na testu je pořád neměnný. Jiné potíže nemám. Nevím, co si o tom myslet. Lékaři jsem volala, měla termín, ale jelikož přišla menstruace, zrušila jsem ho.
@hannm110 Já bych se bála mimoděložního
@hannm110 biochemické, ale ani to mimodelozni bych úplně nezavrhovala, zajdi raději na kontrolu.
Také jsem měla tyto testy pořád pozitivní...kupte si dr.max ..já si koupila dr.max a bylo po falešných duších..mamatest dělá duchy I z vody...tuto značku už nikdy více..
@salmina já teda s mamatestem nikdy problém neměla
@salmina stejný duch je i na mamatestu, testu od znacky galmed, zkusila jsem tech testu opravdu vice. Jde o to, ze jakmile prisla menstruace, drive nez normalne, velmi bolestiva a jen 3 dny, termin u gynekologa jsem zrusila a brala jako bezpredmetny. Zitra si zavolam znovu. Dekuji.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@hannm110 mohlo jít o biochemické tt a nebo vadný test nafouklé břicho bych viděla na jinou příčinu