Dobrý večer, měl by někdo stejnou ale pozitivní zkušenost? Test jsem si dělala odpoledne, málo viditelná čárka viz foto, ale byla tam. Nyní test dělaný asi před 20 min a test negativní... A jako bonus, když jsem chtěla test ukázat, čárka zmizela. 😁😔
@lencaa11 no, mám 9 dní zpoždění, ovulaci na sobě nepoznám a nehlídám. Přijde mi to málo na takové zpoždění, ale pořád se mi chce věřit v zázrak, však to znáte...🤷
No na 9 dní je to malo teď jde o to že ovu mohla bejt později tak jedině testovat dál a uvidíte ☘️☘️
Nedělej testy během dne a večer už vůbec ne. Dělej je pouze z první ranní moci co možno nejdelší době po posledním čůrání. To je v ní hcg nejvíce. Ráno může bych duch pěkný a večer vůbec. Jen se tím trápíš.
@klpoiu nene, bohužel nečekám, už mám 9 dní zpoždění.
pokud to je test intime tak ten velmi rád dělá výrazně kanálky. Zkus jiný test pokud bude negativní tak buď těhotná nejsi nebo byla ovulace později a test ještě může být pozitivní 🙂
Já nevím proc,ale četla jsem že máš 9 dní od ovulace. 🙄 Tak to se omlouvam. Každopádně pokud je 9 dní po termínu Ms, tak už by na testu byla čárka výrazná. Musela by být ovulace opravdu hodně posunuta. Ale asi bych uz spíše s tímto zpožděním,volala na gyndu.
Osobně bych nečekala, že z tohoto něco bude. 9 dní opožděná ms, to už bys musela mít dálnice. To by se ti ovulace musela hrozně posunout... spíš to bude nějaká hormonální změna. Taky to mohlo být případně biochemické těhu...
Tenhle test děla i krásnější čárky a těhu to není. Zkus jiný test.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
malinko tam něco je 🤔 chce to napsat víc zda Ms má přijít nebo zda máte zpoždění atd ...