Duch na testu a večer nic. Máte stejnou a pozitivní zkušenost?

20. srp 2022

Dobrý večer, měl by někdo stejnou ale pozitivní zkušenost? Test jsem si dělala odpoledne, málo viditelná čárka viz foto, ale byla tam. Nyní test dělaný asi před 20 min a test negativní... A jako bonus, když jsem chtěla test ukázat, čárka zmizela. 😁😔

lencaa11
20. srp 2022

malinko tam něco je 🤔 chce to napsat víc zda Ms má přijít nebo zda máte zpoždění atd ...

autor
20. srp 2022

@lencaa11 no, mám 9 dní zpoždění, ovulaci na sobě nepoznám a nehlídám. Přijde mi to málo na takové zpoždění, ale pořád se mi chce věřit v zázrak, však to znáte...🤷

lencaa11
20. srp 2022

No na 9 dní je to malo teď jde o to že ovu mohla bejt později tak jedině testovat dál a uvidíte ☘️☘️

klpoiu
20. srp 2022

Nedělej testy během dne a večer už vůbec ne. Dělej je pouze z první ranní moci co možno nejdelší době po posledním čůrání. To je v ní hcg nejvíce. Ráno může bych duch pěkný a večer vůbec. Jen se tím trápíš.

jana_001
20. srp 2022

@klpoiu já jsem si vždy myslela, že pokud menstruace zpoždění již dlouhou dobu tak tehdy je asi jedno, jestli je test prováděn ráno nebo večer protože hladina hcg by už měla být dost vysoká aby ji test zachytil i večer a

klpoiu
20. srp 2022

@jana_001 To samozřejmě ano, ale tazatelka na ms teprve čeká. Moje reakce tedy je jen na její dotaz.

autor
20. srp 2022

@klpoiu nene, bohužel nečekám, už mám 9 dní zpoždění.

jana_001
20. srp 2022

pokud to je test intime tak ten velmi rád dělá výrazně kanálky. Zkus jiný test pokud bude negativní tak buď těhotná nejsi nebo byla ovulace později a test ještě může být pozitivní 🙂

klpoiu
20. srp 2022

Já nevím proc,ale četla jsem že máš 9 dní od ovulace. 🙄 Tak to se omlouvam. Každopádně pokud je 9 dní po termínu Ms, tak už by na testu byla čárka výrazná. Musela by být ovulace opravdu hodně posunuta. Ale asi bych uz spíše s tímto zpožděním,volala na gyndu.

susmevem
20. srp 2022

Osobně bych nečekala, že z tohoto něco bude. 9 dní opožděná ms, to už bys musela mít dálnice. To by se ti ovulace musela hrozně posunout... spíš to bude nějaká hormonální změna. Taky to mohlo být případně biochemické těhu...

monika3456
20. srp 2022

Tenhle test děla i krásnější čárky a těhu to není. Zkus jiný test.