Duch na testu a očkování. Zrušit nebo jít?

hanalv
5. črc 2021

Ahoj děvčata, na Clearblue vidím po limitu trochu ducha. Mám 2 dny před menstruací a vím že je brzo, ale zítra ráno mám jít na očkování......tak si říkám, mám ho zrušit nebo tam jít 🤔 Zase Clearblue dělá duchy i bez Hcg že jo 💁🏼‍♀️Samozřejmě jsem na Google našla informace o rozhozenych cyklech po vakcíně a podobně 🙈 Vím že očkování je ošemetné téma.... tak prosím spíše o rozumné reakce 🙏

littlebee124
5. črc 2021

Co je po limitu uz by se nemělo nepočitat. 🙂 udelej si zitra ráno znovu a uvidis, jestli bude čárka silnější a v limitu.
Každopádně kamarádka byla během těhotenství na očkováni a vse v poradku.

geilinka
5. črc 2021

Sahla bych po jine znacce a udelala zitra rano....ockovani bych pak probrala ja zatim ockovana nejsem takze nemam k tomuto fundovane nazory

alilali
5. črc 2021

Tak hlavně si udělej klasický, papírkový test z lékárny.

hanalv
autor
5. črc 2021

@littlebee124 No jasně, jako já se za těhotnou nepovažuji, ale snažíme se rok a půl, tak jsem se otestovala spíš pro jistotu nebo jak to říct....

hanalv
autor
5. črc 2021

@alilali Asi jo, říkala jsem si že si raději koupím ten dražší a .... 🤦🏼‍♀️😄

hanalv
autor
5. črc 2021

@geilinka Asi si koupím ještě obyč..... problém je že já vlastně těhotná nejsem, takže odpověď jakéhokoliv doktora je mi jasná.....

izzylka
5. črc 2021

Kup obyč test a podle toho se uvidí. Nešla bych na začátku těhu na očkování ani za nic .... vlastně vůbec v těhu bych nešla.

nazka
5. črc 2021

@hanalv já bych na očkování šla. Je to ještě strašně brzy

hanalv
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
hanalv
autor
5. črc 2021

@izzylka Mám to podobně..... my žijeme v zahraničí a očkujem se hlavně kvůli pohybu.
Dneska je mi nějak divně, změřila jsem si teď teplotu a mám 37°..... ať je to z čehokoliv, zítra nikam nejdu a hotovo

janina92
5. črc 2021

@hanalv ahojky, řešila jsem před třemi týdny to samé...měla jsem jít na očkování a byla jsem v době, kdy byla možnost těhotenství. Očkování jsem si posunula o 10 dní, abych měla jasno..nakonec těhu nejsem a na očkování šla. Kdybych byla těhu, tak bych to určitě celé odložila a to jsem pro očkování..🙂🍀 hodně štěstí.

hanalv
autor
5. črc 2021

@janina92 Díky 😊 Raději tam nepůjdu

merope
5. črc 2021

@hanalv S teplotou 37 nechoď určitě.

betysch
5. črc 2021

Já už očkovaná jako kojící jsem.Kdyby mi vyšel + test tak bych očkování odložila.A nechala se naockovat až v 2. trimestru po poradě s lékařem.

geilinka
5. črc 2021

@hanalv pokud vite, ze nejste tehotna a vyjde vam pozitivni test tak navstivte lekare protoze nekde mute byt problem no..

hanalv
autor
6. črc 2021

@geilinka? Ale to já tady přece vůbec neřeším.... nějak ani nechápu souvislosti 💁🏼‍♀️

kikika87
7. črc 2021

@hanalv Tak jak to s tebou vypadá, zadařilo se ?👍😍

geilinka
7. črc 2021

@hanalv Mte jt na ockovaji vysel vam ,,duch,, ale vitebze tehotna nejste...pokud tedy vychazi pozitivni tehutest (treba i opakovane jina znacka) a vy vite, ze nejste tehotna tak to muze znacit problem v tele treba i zanet na vajecjiku cystu...a pak to chce zvazit ockovani podle toho co vam rekne dr

izzylka
7. črc 2021

@geilinka ale to ona nikde nepíše 🤷🏻‍♀️ psala, že se nepovažuje za těhotnou, jako že to furt bere s rezervou když je to jen duch a snaží se dlouho 🤔 kdyby věděla že není těhotná, tak tu neřeší asi očkování na začátku těhu, ale položila by uplně jiný dotaz, ne? 😅

hanalv
autor
7. črc 2021

@izzylka Přesně.... Díky 🙏😊

hanalv
autor
7. črc 2021

@kikika87 Ahoj 😊🙋🏼‍♀️ Bohužel 😏

kikika87
7. črc 2021

@hanalv I já stále nic, je to už moc dlouhý viď 🤦‍♀️

hanalv
autor
7. črc 2021

@kikika87
Neuvěřitelně 🤦🏼‍♀️ já už začínám být docela pesimista, což je taky na houby. Třeba to vyjde na dovče, jedete někam?

kikika87
7. črc 2021

@hanalv Jo z ty jsme se minulý týden vratili a jela jsem tam s MS🤷‍♀️ já sem prostě smolař 😂🤦‍♀️ a co vy ?

geilinka
7. črc 2021

Omlouvam se jestli jsem to blbe pochopila vychazela jsem z nasledujiciho komentare
Cituji :
,,geilinka Asi si koupím ještě obyč..... problém je že já vlastně těhotná nejsem, takže odpověď jakéhokoliv doktora je mi jasná.....,,

Nemyslela jsem to nijak spatne.

hanalv
autor
8. črc 2021

@kikika87 Jéžiš 🙈 My jedem na dovolenou na konci srpna, ale mam trochu obavu co bude do té doby s hranicema, čtvrtou vlnou a tak...

hanalv
autor
8. črc 2021

@geilinka V pořádku 😊 Myslela jsem to tak, že do vynechání menstruace, není žena považována za těhotnou.

kikika87
8. črc 2021

@hanalv My jedeme taky ještě na konci srpna, ale jen do Čech a budeme už plně očkováni, takže snad to bude v klidu. Kam se chystáte ?