Ahoj děvčata, na Clearblue vidím po limitu trochu ducha. Mám 2 dny před menstruací a vím že je brzo, ale zítra ráno mám jít na očkování......tak si říkám, mám ho zrušit nebo tam jít 🤔 Zase Clearblue dělá duchy i bez Hcg že jo 💁🏼♀️Samozřejmě jsem na Google našla informace o rozhozenych cyklech po vakcíně a podobně 🙈 Vím že očkování je ošemetné téma.... tak prosím spíše o rozumné reakce 🙏
Sahla bych po jine znacce a udelala zitra rano....ockovani bych pak probrala ja zatim ockovana nejsem takze nemam k tomuto fundovane nazory
Tak hlavně si udělej klasický, papírkový test z lékárny.
@littlebee124 No jasně, jako já se za těhotnou nepovažuji, ale snažíme se rok a půl, tak jsem se otestovala spíš pro jistotu nebo jak to říct....
Kup obyč test a podle toho se uvidí. Nešla bych na začátku těhu na očkování ani za nic .... vlastně vůbec v těhu bych nešla.
@hanalv ahojky, řešila jsem před třemi týdny to samé...měla jsem jít na očkování a byla jsem v době, kdy byla možnost těhotenství. Očkování jsem si posunula o 10 dní, abych měla jasno..nakonec těhu nejsem a na očkování šla. Kdybych byla těhu, tak bych to určitě celé odložila a to jsem pro očkování..🙂🍀 hodně štěstí.
Já už očkovaná jako kojící jsem.Kdyby mi vyšel + test tak bych očkování odložila.A nechala se naockovat až v 2. trimestru po poradě s lékařem.
@hanalv Mte jt na ockovaji vysel vam ,,duch,, ale vitebze tehotna nejste...pokud tedy vychazi pozitivni tehutest (treba i opakovane jina znacka) a vy vite, ze nejste tehotna tak to muze znacit problem v tele treba i zanet na vajecjiku cystu...a pak to chce zvazit ockovani podle toho co vam rekne dr
Omlouvam se jestli jsem to blbe pochopila vychazela jsem z nasledujiciho komentare
Cituji :
,,geilinka Asi si koupím ještě obyč..... problém je že já vlastně těhotná nejsem, takže odpověď jakéhokoliv doktora je mi jasná.....,,
Nemyslela jsem to nijak spatne.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Co je po limitu uz by se nemělo nepočitat. 🙂 udelej si zitra ráno znovu a uvidis, jestli bude čárka silnější a v limitu.
Každopádně kamarádka byla během těhotenství na očkováni a vse v poradku.