Duch na testu? ☘️

monbonaa
27. říj 2024

Zdravím,mám den zpoždění. Dnes jsem si koupila test a vyšel mě duch 🤗 Nevím zda se potichu radovat ?☘️ Všichni nadávají na mamatest, že dělá falešné čárky, tak jsem si pro jistotu koupila jiný.
Já nevím, je na nadějný? 🙂 Je tam opravdu duch? 😀🫣😊

monbonaa
autor
27. říj 2024
lauriak
27. říj 2024

Vidim 🍀

klokanka31
27. říj 2024

@monbonaa Je tam 🥳

hennrietta
27. říj 2024

Zkus test stejně značky za 2 dny. To už by měla být čárka a ne jen duch. 😉 Ať je vše v pořádku.🍀

monbonaa
autor
27. říj 2024

@lauriak
@klokanka31 tak snad 🥹😊

@hennrietta zkusím zítra ráno 😊

monib66
27. říj 2024

Vidím, moc držím palce ať sílí 🍀

lencaa11
27. říj 2024

@monbonaa neco tam je teď zda to nebude ryska ale zrovna tento též je takový ne moc ok ..pro svůj klid udělat jiný typ testu ...

monbonaa
autor
27. říj 2024

@lencaa11 duch je růžový a vyskočila na me hned...I přesto to může být falešný?

lencaa11
27. říj 2024

@monbonaa po tom co tady čtu bych radši pro svoje ověření udělala zítra nový + pak jiný typ

monbonaa
autor
27. říj 2024

@lencaa11 mám ještě jeden tenhle tak.zkusim zítra a uvidím snad to Teda falešný nebude 😀🤷‍♀️ zítra ke státní svátek tak úterý koupím jiný🙂

vlasta1981
27. říj 2024

@monbonaa jestli je to Pepino tak ten je absolutně nespolehlivý. Já jsem s mamatestem maximálně spokojená . Buď jsem byla a nebo ne . Vždy 💯 pravda . Pokud chceš opravdu jistotu kup si clear Blue 6 dní před ms . Není digitální. Přeji ti jen a jen pozitivní výsledky 🍀

hennrietta
27. říj 2024

@monbonaa Jiný nekupuj. Může mít méně barviva a akorát se můžeš stresovat, že není dostatečně silný. Testuje se stejným testem. A právě aby byl vidět rozdíl, tak je nejlepší obden. 🙂 Pokud těhotná jsi, tak aspoň uvidíš, jak hezky test sílí.

monbonaa
autor
27. říj 2024

Tak jsem si ted udělala ten stejný test co ráno a je tam duch, sice ne tak výrazný jak ráno,protože je večer ale myslím že je tam 😀🫣
Tak nevím čemu mám věřit. Přece by neuvažoval další test falešně ne? 😀

ejzi
27. říj 2024

Jo je to tam.👍

klokanka31
27. říj 2024

@monbonaa Falešné čárky neexistují...🙂

vlasta1981
27. říj 2024

@monbonaa no uvidíš zda budou sílit

lencaa11
28. říj 2024

@monbonaa nic extra tak není a klidně ukázat falesnaka může když si dáš tady do lupy je toho tady az až zítra už by čárka měla bejt vidět o mnoho víc pokud je to TT ...

terka99554
28. říj 2024

@monbonaa moc držím palce aby to vyšlo, ale pepino testy jsou na ho*no. Dělají duchy i po natočení do vody. 😡