Duch na ovu testu. Co si o tom mám myslet?

alen23
12. únor 2021

Ahojky, asi už to tu bylo.. zajímá mě co si mám myslet o duchovi na ovu testu? Dle výpočtu měla byt ovu včera.. jaké mate vy zkušenosti?
Děkuji za odpovědi ❤️

anetttie
12. únor 2021

Negativní ovu. Už byla a nebo teprve bude.

ema90
12. únor 2021

@alen23 Co si o tom mate myslet? Ze je ovulacni test negativni, takze ovulace bud uz probehla nebo teprve probehne. Nic vic 🤷🏼‍♀️😀

12misulkq
12. únor 2021

@alen23 já mám druhou čárku na ovu testu skoro celej cyklus. O tom se nedamyslet nic 🙂 (není to rypani ani to nemyslím špatně) sou dvě varianty, buď ovulace byla a nebo bude. Tohle je negativní ovulacni test 🙂

12misulkq
12. únor 2021

@alen23 jenom tady kdyžtak pro představu 🙂 a navíc bych se na nějaký výpočty moc neupinala já podle měření bt mám ovulaci nekde jinde než mi appka hlásí 🙂

alen23
autor
12. únor 2021

@12misulkq díky přesně takovouhle odpověď jsem potrebovala. 😊 zkouším je poprvé.. je mi jasný že je negativní, ale pro představu jsem chtela vědět rady ostatních. 😊

alen23
autor
12. únor 2021

@12misulkq co je to prosím za aplikaci? 😊

12misulkq
12. únor 2021

@alen23 je to premom 🙂 má to takovou fialovou ikonku 🙂 aaaa nastudovany leták mas. 🙂 co se tyče měření tak jenom poradím nereagovat určí ráno, nebo z ranní moci to je množství lf v moci nejmíň koncentrovaný.... já většinou merim odpoledne/večer ( to jde i vidět na obrázku) a pokud ti bude čárka sílit tak klidně i dva tři testy za den udelej- to je dost velká šance ze zachytis vrchol lf a pak od pozitivního testu většinou od 12-24(48h) teď si nejsem jistá by měla být ovulace 🙂