Duch. Je to možné?

nikadelfin
29. čer 2020

Holky asi už bláznim. Jsem 8 dpo a udělala jsem si test.
Vidíte tam něco? Foťak mi to nechce uplne zachytit, ale je možné aby druhá čárka byla skoro až u kraje toho testovacího pruhu? ( u té přilepené části)

te_reza
29. čer 2020

nic tam nevidím

nikishkaaaa
29. čer 2020

Nevidim nic

jaja01k
29. čer 2020

Ne, tohle je negativní test.

jjasmina
29. čer 2020

negativní

jjasmina
29. čer 2020

a ne druhá čárka nemá bejt až tam

mona91
29. čer 2020

@nikadelfin já teda z mého posledního vykoukavani u sebe tam drobný náznak vidím ale vidím i tebou zmíněnou čárku a to je blbost. Nicméně tohle bych brala jako negativní a pro klid v dusi bych zkusila další za par dni. Takhle jsem to udělala já a čárka se fakt objevila a silila

sunni
29. čer 2020

@nikadelfin Vím, co myslíš. Ale tak daleko být nemůže. Pokud je test pozitivní, jsou ty čárky kousíček od sebe.

cysticka
29. čer 2020

Ja tedy ducha vidim ;)

verca_0
29. čer 2020

Ahojky, mužů se taky přidat a dat fotku tt? Je z dnešního odpo a jsem cca 12dpo, je to spis jen ryska, je růžová, ale je fakt tenká, na fotce to nejde vidět, ale normálně jde vidět dost dobre , myslíte ze je šance ze se nakonec čárka ukáže ? Dekuji 🙂

mona91
29. čer 2020

@verca_0 no něco málo se tam odrazí ale psích bych řekla ze to je negativní aspoň teď.

verca_0
29. čer 2020

@mona91 ještě tady z blízká, asi opravdu jen ryska ze😔

hasara33
29. čer 2020

@nikadelfin ahoj, na tomto testu nic není, ALE tento test má citlivost 25 a ty jsi teprve 8 DPO takže není možné aby se tam něco ukázalo i kdyby se zadařilo, stěží by ti něco ukázal test s citlivostí 10 takže doporučuji počkat ještě alespoň 2-3 dny a pak koupit test s citlivostí 10 (mamatest třeba) 😉 držím palce 🍀🤞

nat
29. čer 2020

@nikadelfin no nejsem zastánce lovení duchu ale malinko něco vidím 🙂

mona91
29. čer 2020

@verca_0 tak tady už vidím asi to samé co jsem viděla teď u sebe nějaký 9dpo a za 5 dni už regulérně pozitivní

tulipanecek
30. čer 2020

@verca_0 Je tam 🙂

nikadelfin
autor
30. čer 2020

Holky já se picnu. Dnes jsem udělala dalsi test. A je tam hodne hodne slaby duch ale myslim ze je tam 😍 zitra jeste skocim pro citlivejsi test. Uz jsem myslela ze tohle nikdy neuvidim...

tulipanecek
30. čer 2020

@nikadelfin Snad bude sílit 🙂

tulipanecek
30. čer 2020

Já ho zkusím v neděli...Sex 22.6. ,ovulace 25.6. v plánu to nebylo,tak uvidím 🙂

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru