Dnes som si urobila test dr max. Zo začiatku sa mi ukázala taká slabučká čiarka sivá asi na pár sekúnd a následne zmizla. Test ostal snehobiely. Bol to duch alebo len kanálik po namočení? Mám 14 dní od styku. Môže duch z testu zmiznúť alebo by tak ostal? Prvá fotka je úplne čerstvo urobený test a druhá fotka je fotená o minútu neskôr ako ta prvá.
Zestručním to. Testovala jsi dva týdny po sexu a pak jsi hypnotizovala test a po nás tu chceš věštecké dobrozdání. Zkus to znovu podle návodu na testu, tak ještě vydrž, je opravdu brzy a třeba to příště vyjde lépe 🍀
@mourovatakocka ja sa len pýtam na to, či duch z testu zmizne ak je žena tehotná. Keďže sa ukázal len na pár sekúnd a následne zmizol a test ostal negatívny.
Ale my opravdu nejsme věštkyně. Testovala jsi příliš brzy a nedodržela jsi návod. Prostě vydrž a uvidíš, tohle je vždycky padesát na padesát.
Test je v tuhle chvíli jasně negativní. Mohlo ti tam jen doběhnout barvivo.
@mourovatakocka když se test namočí, tak jak to nasává až nahoru, tak tam jde vždy lehce vidět i ta druhá čárka. Až je test celý namočený, tak teprv zhruba po minutě můžete přečíst výsledek. Pokud jste opravdu těhotná, čárka nezmizne. Já jsem teď vyhazovala pozitivní test z prvního těhotenství, 6 let starý a druhá čárka tam pořád byla.
Podle mě testujete moc brzy.
@jeyre ďakujem, skúsim otestovať o 2-3 dni
@palja Já vím 😜 ale ona si to přečte i zakladatelka, krásně napsáno!
@mourovatakocka je promiň 🤦♀️ to jsem si nevšimla 😄🤦♀️ chtěla jsem to napsat zakladatelce.
Proc nepockas s testovanim po vynechani ms?
To byla ryska.ta jakoby postupně jede nahoru ,až zmizí.test je nagativni
@palja vďaka tak to budem považovať za negatívny test. Viem, že testujem asi skoro ale ovulacia bola s vysokou pravdepodobnosťou počas styku. Čiže aj ms mi má teraz niekedy prísť.
Negativní 👍
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.