Duch?

27. bře 2024

Ahoj holky, mám 1den do ms. Je to duch nebo ryska? 😊

renat23
27. bře 2024

Já bych řekla že krásný duch . Držím palce 🍀🍀🍀

1pomnenka
27. bře 2024

Dle mne ryska, 1 den před ms bych čekala výraznější čárku. Leda by byla ovulace o něco později. Za 2 dny testuj znovu a uvidíš.

klpoiu
27. bře 2024

Na tento test uz je to poměrně slušná ducharska carka.
@1pomnenka Ryska je seda! Tady je krasne videt barva.

autor
27. bře 2024

@klpoiu barva je videt ruzova 🙂 tak uvidime

autor
27. bře 2024
klpoiu
27. bře 2024

Tohle je jiz pozitivni test, ne duch. 👍

lencaa11
27. bře 2024

Něco tam je ale pro svůj klid jiný test

autor
27. bře 2024

@klpoiu tak snad uz Ms neprijde 🙂) snazili jsme se zatim jen pul roku, tak by to bylo stesti 🤗

reeeza
27. bře 2024

Hezký duch 🙂

lilian2111
27. bře 2024

Za mě udělat jinou značku testu🙂

nathaliar
27. bře 2024

Za mě pozitivní test 🙂 zkusila bych test za dva dny a uvidíš zda bude čárka silnější . Držím palce

autor
28. bře 2024

Značka Adiel Midstream

lencaa11
28. bře 2024

Tady je krásně vidět ☘️☘️☘️💜

klpoiu
28. bře 2024

Tady uz neni o cem.....drzim palecky ☺️

autor
28. bře 2024

Tak mi to nedalo... ☺️

lencaa11
28. bře 2024

Krásný velká gratulace ☘️☘️💜

makmak28
4. dub 2024

Ahoj holky, já se sem teda s dovolením taky vrtnu se svým duchem... Na fotce je to vidět hůř než v reálu, já ho vidím v krásném růžovém odstínu, no foťák si samozřejmě udělal svý... Co mě ale zaráží je, že jsem teď 7DC... Co vy na to? Samozřejmě že asi nezbyde nic než počkat a zkusit test třeba za dva dny, ale během toho čekání bych byla ráda za nějakou diskuzi 😅😁 či případné podobné zkušenosti.

helen_h
4. dub 2024

@makmak28 Jakože jsi týden od začátku menses nebo jsi myslela 7 den po ovu?

makmak28
4. dub 2024

@helen_h právěže týden po začátku MS, proto je to divný 🤔
a ještě k tomu ta mrcha pořád neskončila a nejdýl ji mívám 5 dní...

helen_h
4. dub 2024

@makmak28 Tak v tom případě je možné, že něco odchází, že to bylo biochemické.

helen_h
4. dub 2024

Pokud by čárka naopak sílila, tak určitě zavolat na gyn kvůli možnosti mimoděložního těhotenství.

makmak28
4. dub 2024

@helen_h jo, to si pohlídám, děkuju... mám to poslední dobou všechno jakési prapodivné a rozházené 🙄 já bych si ten test ani nedělala ale byla jsem teď u obvoďačky a zmínila jsem svou neustálou únavu a ona na mě jestli nejsem těhotná... tak jsem říkala že vzhledem k probíhající MS nejspíš ne a ona i sestřička mě nahlodaly tím, že v dnešní době je to dost časté a i tak můžu být v tom, tak jsem ze zvědavosti jen tak pro sichr ten test udělala... chvíli to vypadalo na sněhobílo a za dvacet vteřin toto 😅 no nic, kdo si počká, odpovědi se dočká 😁

helen_h
4. dub 2024

@makmak28 Jako jo, ještě takhle s dobíhající menses je to opravdu překvapivý výsledek. Tak uvidíte. ;)

lilian2111
4. dub 2024

@makmak28 zkusit jinou značku a pokud budou i tam // určitě bych šla na gyn, stalo se mi 2x a ani jednou to nebylo v pohodě.. krvácení v těhotenství není normální.

makmak28
4. dub 2024

@lilian2111 jiná značka, to mě nenapadlo 🤔 po posledním kole testování jsem na všechny kromě mamatestu zanevřela, ukazovaly nesmysly 😅 a jelikož mám doma mamatestů ještě 6 tak nevím, jestli se poženu pro jinou značku... Zkusím za dva dny to co mám doma, když budou zase // tak na tu gyndu pofrčím, díky za radu 😊

klpoiu
4. dub 2024

Zadny test neukazuje nesmysly. Bud ukazuje pozitivum nebo ne. Tvuj je pozitivni, ale jelikoz mas ms jsou tri moznosti. Bud biochemicke těhotenství. Nebo muzes byt stále tehotna a proste si krvacela, neni to az tak neobvyklé. A treti mimodelozni. Za dva dny udelej dalsi test, pokud bude slabsi ci negativni, melo by byt vse ok. Pokud bude stejny tak urcite na gyndu kvuli vylouceni mimodelozniho.

adka998
11. dub 2024

@makmak28 ahoj, jak to dopadlo? 🫶🏼

makmak28
11. dub 2024

@adka998 jé, díky za optání 😊 dopadlo to tak že zítra jdu na druhé odběry... buď je to hodně malinké a nebo je to špatný protože ve středu na utz vůbec nic a hcg prý mírně zvýšené (hodnotu mi sestřička neřekla)... testy vypadaly takhle... digitál mi dneska odpoledne vyplivl chybu 😅 takže se uvidí... ale už jsem smířená s nejhorším protože podle ovulace můžu být dneska cca 5+2 až 5+4 a to si myslím že by mělo být hcg průkazné... 😔 jak říkám, uvidíme 🙂

adka998
11. dub 2024

@makmak28 tak daj potom vedieť, čo ti povedali. Veď teraz je ešte skoro na sono nie? Veď uvidis. Každopádne ti držím palce, nech všetko dopadne v poriadku 🍀✊🏼❤️

makmak28
11. dub 2024

@adka998 děkuju 🩷
no já nevim, všude čtu že v tuhle dobu už je vidět aspoň gestační váček nebo tak a u mě nic... a sono mi dělal asi proto, že se mi to krylo s termínem pravidelné gyn. prohlídky 😅 a navíc podle MS už bych byla 6+4 tak asi se chtěl i tak podívat ale vím 100% že ovu byla 19-22DC takže to o týden nesedí... Jako fakt nevím jestli to má nebo nemá naději... 🤷‍♀️

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru