Ahoj holky, mám 1den do ms. Je to duch nebo ryska? 😊
Dle mne ryska, 1 den před ms bych čekala výraznější čárku. Leda by byla ovulace o něco později. Za 2 dny testuj znovu a uvidíš.
@klpoiu barva je videt ruzova 🙂 tak uvidime
Tohle je jiz pozitivni test, ne duch. 👍
Něco tam je ale pro svůj klid jiný test
@klpoiu tak snad uz Ms neprijde 🙂) snazili jsme se zatim jen pul roku, tak by to bylo stesti 🤗
Hezký duch 🙂
Za mě udělat jinou značku testu🙂
Za mě pozitivní test 🙂 zkusila bych test za dva dny a uvidíš zda bude čárka silnější . Držím palce
Tady je krásně vidět ☘️☘️☘️💜
Tady uz neni o cem.....drzim palecky ☺️
Krásný velká gratulace ☘️☘️💜
Ahoj holky, já se sem teda s dovolením taky vrtnu se svým duchem... Na fotce je to vidět hůř než v reálu, já ho vidím v krásném růžovém odstínu, no foťák si samozřejmě udělal svý... Co mě ale zaráží je, že jsem teď 7DC... Co vy na to? Samozřejmě že asi nezbyde nic než počkat a zkusit test třeba za dva dny, ale během toho čekání bych byla ráda za nějakou diskuzi 😅😁 či případné podobné zkušenosti.
Pokud by čárka naopak sílila, tak určitě zavolat na gyn kvůli možnosti mimoděložního těhotenství.
@helen_h jo, to si pohlídám, děkuju... mám to poslední dobou všechno jakési prapodivné a rozházené 🙄 já bych si ten test ani nedělala ale byla jsem teď u obvoďačky a zmínila jsem svou neustálou únavu a ona na mě jestli nejsem těhotná... tak jsem říkala že vzhledem k probíhající MS nejspíš ne a ona i sestřička mě nahlodaly tím, že v dnešní době je to dost časté a i tak můžu být v tom, tak jsem ze zvědavosti jen tak pro sichr ten test udělala... chvíli to vypadalo na sněhobílo a za dvacet vteřin toto 😅 no nic, kdo si počká, odpovědi se dočká 😁
@makmak28 zkusit jinou značku a pokud budou i tam // určitě bych šla na gyn, stalo se mi 2x a ani jednou to nebylo v pohodě.. krvácení v těhotenství není normální.
@lilian2111 jiná značka, to mě nenapadlo 🤔 po posledním kole testování jsem na všechny kromě mamatestu zanevřela, ukazovaly nesmysly 😅 a jelikož mám doma mamatestů ještě 6 tak nevím, jestli se poženu pro jinou značku... Zkusím za dva dny to co mám doma, když budou zase // tak na tu gyndu pofrčím, díky za radu 😊
Zadny test neukazuje nesmysly. Bud ukazuje pozitivum nebo ne. Tvuj je pozitivni, ale jelikoz mas ms jsou tri moznosti. Bud biochemicke těhotenství. Nebo muzes byt stále tehotna a proste si krvacela, neni to az tak neobvyklé. A treti mimodelozni. Za dva dny udelej dalsi test, pokud bude slabsi ci negativni, melo by byt vse ok. Pokud bude stejny tak urcite na gyndu kvuli vylouceni mimodelozniho.
@adka998 jé, díky za optání 😊 dopadlo to tak že zítra jdu na druhé odběry... buď je to hodně malinké a nebo je to špatný protože ve středu na utz vůbec nic a hcg prý mírně zvýšené (hodnotu mi sestřička neřekla)... testy vypadaly takhle... digitál mi dneska odpoledne vyplivl chybu 😅 takže se uvidí... ale už jsem smířená s nejhorším protože podle ovulace můžu být dneska cca 5+2 až 5+4 a to si myslím že by mělo být hcg průkazné... 😔 jak říkám, uvidíme 🙂
@adka998 děkuju 🩷
no já nevim, všude čtu že v tuhle dobu už je vidět aspoň gestační váček nebo tak a u mě nic... a sono mi dělal asi proto, že se mi to krylo s termínem pravidelné gyn. prohlídky 😅 a navíc podle MS už bych byla 6+4 tak asi se chtěl i tak podívat ale vím 100% že ovu byla 19-22DC takže to o týden nesedí... Jako fakt nevím jestli to má nebo nemá naději... 🤷♀️
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já bych řekla že krásný duch . Držím palce 🍀🍀🍀