Duch 4 dny po skončení ms. Stalo se Vám?

8. bře 2020

Hezkou neděli. Obracím se na vás s dotazem (omlouvám se za anonym, nechci, aby tady někdo kde mě teď něco četl...)
MS přišla v pondělí, byla slabší než obvykle a taky vždy vidím při výměně tamponu tmavé kousky (vajíčko?!), které jsem teď nespozorovala. Přišla s denním zpožděním, takže jsem si udělala test (snažíme se už dlouho) a byl negativní. Ale i před a během ms mě bolela prsa, což se mi nikdy nestalo a bylo mi neskutečně zle... Včera jsem jen ze zvědavosti zkusila poslední test, co jsem měla doma a byl tam duch (vyfotit se mi nedaří). NEMYSLÍM SI, že bych mohla být těhotná, spíš mě zajímá, jestli se s tímto některá setkala. Jestli to třeba nemůže být cysta nebo problém s hormony. Děkuji za vade rady a zkušenosti

arevb
8. bře 2020

Zkusila bych test za pár dní znovu. Já v den spontánního potratu i po měla krásnou dálnici. Je možné, že u Vás bylo těhotenství, které odešlo s MS a v těle je ještě hcg

autor
8. bře 2020

@arevb to mě taky napadlo, mám za sebou už 3 a vždy jsem měla krásné čárky před ms. Teď jsem ale měla posunutou ovulaci, tak je možné, že to v den ms test neukázal 🤷‍♀️

autor
8. bře 2020

A ano. Vím, že vajíčko vidět nemůžu a je to sliznice 🤦‍♀️ úplně jsem zblbla.. Ať tu nejsem za úplného blázna 😁

jjasmina
8. bře 2020

Za pár dní bych test zopakovala, mohlo to odejit s ms, cysta taktež produkuje nějake hcg udahně, dokonce tu byla paní, která první ms měla a byla těhotná, takže tech možností je určitě několik 🙂

hermia
8. bře 2020

28.8.2019 jsem měla ms, ten den rano jsem si dělala test a negativní, pak večer jsem to dostala.. pristi měsíc jsem měla stejne symptomy jako u syna.. 7 dní před ms jsem si udelala test a tam dálnice.. na potvrzení tehotenství jsem měla byt 9tt ale byla jsem už 12tt což mě zaskočilo. takže jsem měla negativní test menzes a přesto tehotná takže za mě je všechno možné ale neradovala bych se předčasně 🙂

autor
8. bře 2020

@hermia to já se neraduju, já už tomu po těch 3 dálnicích a následných ms moc nevěřím. Jen jsem nikdy po tom neměla na testu ducha, jen max den před ms, pak už bílo, když to odešlo. Počkám pár dní a uvidím. Prsa mě teda bolí pořád, to neznám🤦‍♀️

autor
8. bře 2020

@jjasmina cystu jsem měla před 8mi lety, v té době mě ale nenapadlo testovat, bylo mi 16 😁
Nikdy jsem po biochemku neměla ducha, proto mě to překvapilo

hermia
8. bře 2020

u tehitenstvi je vsechno možné 🤦‍♀ ja uz neveřím v podstate nicemu a zaroven verim všemu po te co se mě stalo 🤣

autor
8. bře 2020

@hermia je pravda, že by mě nikdy nenapadla možnost otěhotnění kolem ms. A přitom jsem slyšela o tolika případech 🤣 tedy ne že bych si myslela, že se to teď stalo mě. Ale člověk nikdy nemůže nic říct s jistotou

pe_tu_ss_ka
8. bře 2020

Já mám za sebou podobnou situaci, ale u mě to tehdy bylo mimoděložní těhotenství.. Držím palce, ať to není tvá situace.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru