Zdravím ženuše 😉 měli jsme problém taky s početím prcka, neměla jsem menzes třeba dva měsíce ...., po půl roce pan doktor poradil Nosifol, pila jsem ho, jak bylo dáno, spravilo se to a do toho jsem chodila na rehabky dle Ludmily Mojžíšové a k tomu si objednala ještě její čaj na otěhotnění ......, pan doktor mi povídal,nemyslet na to, že to nejde, jenže to víme, že tohle nejde, na to nemyslet a že sexovat 😀 co dva dny, nejlépe před ovulací a pak po ...... jenže známá mi poradila, at na to vlítnem, tak den po menzes, že se jim to taky tak podařilo. No a světe div se, my na to vlítli, jak poradila a vyšlo to, jsem ve 21tt, je vše oka a musí být. Každopádně jsem si to nemohla nechat pro sebe, třeba můj "systém " taky některé z vás vyjde 😅 Přeji hrozně moc štěstí tfuj, tfuj, tfuj a držte se 🙂
Tak to mě mrzí 😒 , neboj, za dva měsíce na to vlítnete a půjde to jako po másle 😉 A děkuji za podporu 😵
Zdar zeny...ja na to teda myslela....ale nehlidala jsem ovulaci ani tplotu a nic jsem nepila.a nebrala...snaha trvala rok a ctvrt a svete div se...jsem v 9tydnu a nedelam nic jineho nez jen zvracim...to.je zabava vam povim 😖 😠
@lenka.han82 Jinak hlavu vzuru zadari se 😉
Ahojky, tak to je super, gratuluji 🙂 To blití by mělo přestat, mě přešlo kolem čtvtého měsíce, jinak když jsem čekala první, tak jsem blila do devátého 😀
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@konig Předem moc gratuluji a držím palce, ať je vše v pořádku! Ono je to hrozně individuální. Nosifol upravuje ovulaci, cvičení a čaj určitě mají také něco do sebe 😉 Já ovulaci vůbec nehlídala, vlastně ani nevím, kdy jí mám 🙂 A Tys jí klidně mohla mít hned po MS. Znám ženy, u kterých ovulace probíhá přímo při MS, takže pak babo raď 🙂 Nám se povedlo miminko po 3 měsících, kdy jsme tomu nechali volný průběh 😉 To jsem ve 32 letech nečekala, myslela jsem, že to bude chvíli trvat a opravdu jsme na to vůbec nemysleli, žádné hlídání ovulace, testy, žádné měření teploty...apod. Bohužel nevznikl plod a vznikl jen prázdný gestační váček, který nechtěl sám odejít, takže jsem musela podstoupit revizi ☹ Teď musíme mít 2-3 měsíce bez snažení a pak uvidíme 🙂