Jdu se vyplakat. Prvni miminko byl zazrak, rozhodli jsme se a povedlo se orekvapive napoprve, neverila jsem ze se to tak rychle povede - zkusebni doba v praci, vypoved z bytu. Vsichni okolo se snazili a neslo to a nam se ten maly zazrak povedl hned. A ted, malymu zazraku je tri a kousek, ja uz si asi dva roky preju mimi, muz mi na to kyvnul az v kvetnu a nic. Nejde to. Zkousela jsem prirodni vitaminy, gynex co mi rozhodil cyklus, vyprdnout se na to. A dnes zas brecim, mela jsem to dostat vcera, takova mala nadeje ze bych muzi dala ten nejhzeci darek...a nic, dnes vecer zase nic...ja vim, mam to vypustit, mam byt rada za prvni miminko a ted uz skolkove dite. .achjo, dovolte mi brecet alespon tady.
@katherine177 tak to mame stejne.. Uz rok.. Biochem. za sebou. A nic.
Zkusila jsem taky milion vitaminu, bylinek a doplnku. Ted uz nemerim teplotu, netestuju ov. testama. A ani tehotenske uz nekupuju. Vždy jsem mela zasobu.
Smiruji se s tim, ze mam byt rada za dve děti..
@slunecnice156 nejde to vypustit. Snazim se o to jiz par tydnu. Ten kdo vypne a nemysli na to-tomu neverim. To nejde. I kdyz uz clovek napriklad neblazni s bazalni teplotou ci testy, stejne napriklad pri ovulaci(kdyz ji pozna podle bolesti ), nebo vi, kdy cca chodi MS, si stejně i tak vzpomene..
Tak ze se klidne alespon vypiš. Mně to pomáhá.
A hlavně nejsi sama..
@slunecnice156 já jsem na tom podobně, akorát mam za sebou dvě zamkla tehotenstvi (během jednoho roku) syn ma 5,5 a už by opravdu chtěl sourozence😞 pořad se mě ptá, pro on nemá brášku nebo segru… o prvním tehotenstvi věděl a hodně oplakal ze mimco nebude, druhé tehotenstvi jsme mu neříkal8, chtěli jsme počkat až po screeningu, aby jsme měli aspoň trochu jistotu😔 přitom syna jsme pocali také bez problému hned napoprvé, tehotenstvi ukázkové bezproblémové (vlastně jsem si ani nepřipouštěla ze by se mohlo něco stát) už dvakrát teď jsem se téměř radovala ze to vyšlo, ale ms vždy opožděne přišla (prodloužil se mi po revizi cyklus od ukázkových 28 dni o 10 dnů😒)….takže cely cyklus rozhozeny 😒 užívám Macu a objednala jsem si drmek, plus beru už druhy měsíc Femibion a zatím nic🤷♀️.
Holky diky, presne jak pisete. Mam homeopatku a ta rika, ze miminko ceka na ten spravny datum. Cetla jsem knihu duse miminek a snazim se ho pochopit..a lakam vabim a prosim. Mala by taky hrozne chtela bratricka nebo sestricku. Furt o tom mluvi. Je mi tak ouzko. Ja jsem uplne na zacatku mohla mit dvojcata ale to jedno se prestalo vyvijet. ..jsem strasne rada za zdravou dceru ale tak moc touzim po miminku
@nick1234 drmek a macu jsem taky mela.. my jdeme k lekarce v lednu, mam gyn prohlidku tak ji to tam chci rict...ja potrebuju znat logiku veci a tady proste..jestli hraje roli vek nebo cisar ktery jsem mela ze tam jsou srusty ..nevim a to me trapi jeste vic, ze nevime pricinu proc to nejde
@slunecnice156 to mas pravdu, to je nejhorší ze neví s co s tebou je.
Mam to stejné, chtela bych mit normalni cyklus. Sice každý mesic MS dostavam, ale bohuzel spinim od ovulace do MS. A nikdo s tim nic nedela.
Nám se první povedla celkem rychle. O druhé jsme se snažili téměř 2 roky a nakonec máme syna z ivf
@zoyee jsem ráda, ze se zadarilo..
Mne pripada když se clovek snaží jde to hůř, než když se nesnaží.
@zoyee tyjo a prisli na neco proc to druhe nejde?
@katherine177 jako by jsi psala můj příběh. Já deti, manzel deti a společne ne a ne přijít. Každý měsíc jsem oplakala kdykoli dorazila MS.
Po třech letech nezdaru jsme šli do IVF a v únoru čekáme chlapečka.
@slunecnice156 nejsi v tom sama, my se snazimr od cervence, prvni syn (v breznu 3 roky) prisel 3 mesic ani nevime jak.minuly mesic nejspis biochemicke. Prosinec je pro me silene rychlej plno starosti ukolu a tak jsem si rekla, ze to kaslu. Nic neberu, nic nekupuju a verim, ze jestli mame 2 mit tak nekdy prijde.
Jen me boli reci okoli a tehotenstvi ostatnich. To je na tom vsem asi ted pro me nejhorsi 😔
@slunecnice156 a teď si představ, že mi na tu naši malou žabku čekali 9,5 let 🙂. Moje rada, vykašli se na to, netlač na pilu, ač se to nezdá psychika dělá hodně 🙂.
@slunecnice156 syndrom PCOS nejspíš, manžel v pohodě. Každopádně nám naštěstí vyšel hned první cyklus.
@slunecnice156 jako bych četla o sobě před rokem... začali jsme na jaře, jedno biochemie, kamaradky všechny kolem rodilý druhé, vše spolu prožívaly, a nám se nedařilo a nedařilo... Tuny ovulačních testu, nějaké ty přípravky a ke konci prosince jsem našla toho vytouzeneho dusika a teď vedle mě spinká tříměsíční poklad. I když to těhotenství také nebylo snadné... Věřím, že u vas bude líp ❤
Snazite se chvilicku, vubec bych to tak cerne nevidela. Nech tomu cas…
@marselina tak to moc gratuluji 🍀💖
Jsem na tom podobne. Já už jsem teda nervozni z veku ☹nejaky vitamíny taky beru, ale nic vylozene na podporu početí. Dobre ohlasy jsou na cvičení dle mojzisova, zkusím.
Někdy to na me padne. Ano, opravdu kolem te ovulace je nemožné na to nemyslet. Holky, co sly na MD po mně, už ted maji deti 2. Kamaradky to samé..
Od května je to fakt chvilka.. preju nam vsem krasne dárky na Vánoce 22 🙂
@slunecnice156 Po císaři mohou být srůsty a pak může nastat, že to nejde. Mně před IVF po císaři honila doktorka na hysteroskopii, že to je nutné, aby vyloučila srůsty. Tak možná aspoň to + hormonální profil + spermiogram?
@slunecnice156 zakladatelko chápu, jak se cítíš 😔 my se také snažíme, 3x se povedlo, ale nakonec to odešlo se zpožděnou ms jako biochemické těhotenství 😔 říkám si, že by bylo lepší, kdyby se nedařilo, než toto. Člověk má vždy radost, naději, že tentokrát to už určitě VYJDE, že 1x, 2x to byla náhoda. Teď po třetím už neříkám, že to byla náhoda a počítám s tím, že příště až se povede to opět odejde s ms. Je to na nervy něco nepředstavitelného, připadám si vždy jako dítě, kterému dají na chvíli vytouženou hračku a pak mu jí bez varování vezmou 🤦♀️ obrečela jsem to několikrát a v podstatě mě přestává bavit snažit se. Předtím jsem brala různé vitamíny, doplňky atd. Teď na to prdím, stejně to nemá význam. Přitom už doma mám 2 holky na první pokus 🤷 nevím proč to teď nejde. Držím palečky, ať je rok 22 lepší 😊
@petradt1986 můžu se zeptat, kolik těch biochemek jsi měla? Já 3 a jsem z toho už dost nervózní, protože se mi zdá, že už je jich hodně, na to aby to byla náhoda 🙄
Od tohoto května? Jestli od tohoto a ty už si teď v prosinci takhle rozebraná, tak se moc nedivím. Vždyť to je 7 měsíců. Rok je naprosto běžný i u úplně zdravého páru.
Nemám ráda ty rady typu nemyslí na to, to je opravdu blbost, ale ty bys potřebovala na chviličku vypustit. Byl to skoro zázrak že se vám to povedlo napoprvé, vyjde to i teď, jen teď není ten správný čas.
Doporučím gynex kapky a nevím jestli to bylo tím, ale dostala jsem od kamarádky Concaive gel na podporu početí a ten cyklus to vyšlo a znám pár holek co jim to taky vyšlo. Jak říkám, možná náhoda, možná ne.
Moc držím palce ať to brzy vyjde, mysli na to, prej si to, ale nehroť to.
První syn se nám také povedl na první pokus ( po předešlích 2 potratech). Když mu byli dva roky, chtěla jsem pro něj sourozence. Ten, ale nepřicházel. V jeho 3 letech jsem nastoupila zpět do práce a chvíli jsme se o něj ještě snažili. Po dalším půl roce jsem řekla, že na to prdím, že hold asi bude jedináček, že už se nechci každý měsíc nervovat, zda to dostanu či ne. Přišlo léto, odjeli jsme na rodinnou dovolenou pod stan ještě s mojí mámou a segry rodinou. No .... a další MS ne a ne dorazit. Bylo mi blbě, ale to jsem v létě přisuzovala těm vedrům, které špatně snáším. Ale nedalo mi to a udělala si těhotenský test ... a tam během pár vteřin dvě krásné silné čárky, Další den jsem jela na potvrzení k lékaři ... a tam šok, ikdyž krásný šok. Z dovolené jsme si nepřivetli jedno, ale hned dvě miminka. Nevěšte hlavu, vypněte a když přišlo jedno miminko, určitě dřív nebo později přijde i to druhé 🙂)
Hele za mě se vyprdni na nějakou ezoterii, duše miminek atd, akorát ti z toho jebne. Naopak se zaměř na realitu všedního dne. Chápu, že přestat myslet na to, po čem toužíš, je nemožné. Ale když zaměříš víc svou energii a pozornost někam jinam, určitě to bude jen ku prospěchu. Co takhle pořídit domů nějaké zvířátko podle Vašich možností? Malá bude nadšená, vnese to svěží vítr do Vaší rodiny a hned bude mít spoustu hezkých starostí.... Čekat od května mi bohužel nepřijde v dnešní době nějak extra dlouhá doba, znám případy a tady jich jsou taky mraky, kdy se holky snaží roky....
@slunecnice156 Vím jak se cítíš. My jsme na druhé mimu čekali skoro 2 dva roky. S tim ze mezitím jsem sice otěhotněla, ale v 10 tydnu jsem potratila. Pak jsme rok čekali než se konečně podařilo a uz nám tu běhá 5 letitý čert 😃. Neboj určitě se to povede . A držím palce aby to bylo co nejdříve.
My jsme čekali na druhé miminko čtyři roky. Syn se povedl sice né na poprvé, ale na počtvrté, což je taky rychlovka😃 Když mu byly skoro tři roky rozhodli jsme se pořídit sourozence, bohužel se přirozeně nepovedlo. Nyní máme po ivf čtyřměsíční holčičku♥️ mezi dětmi je sedm let rozdíl.
@anonymka227 mela jsem dve behem 4 mesicu predtim jedno ZT.
Mně to nepřijde ještě tak moc dlouho, abyste z toho musela být zoufalá. Chce to svůj čas. Když si vezmu tak švagrové se povedlo otěhotnět podruhé až po půl roce a druhé po roce a půl. Obě zdravé a bez problémů.
Diky za postrehy. Samozřejmě to budu videt jinak po delsi dobe, nebo s miminkem v naruci. Zeny ktere to momentalne neprozivaji/neprozily to nechapou. Gynex uzivat nechci a nejaky gel asi taky ne. Pockam co lekarka v lednu a uvidime. Zacala jsem pracovat a nesoustredim se, ale jak pisou holky tak pokazde kdyz je ovu nebo prijde MS na to clovek mysli a nepomuze si. Pokud ma byt dcera jedinacek tak holt bude. Ty reci ostatnich jsou tedy peklicko a ted o tom zacala uz i mala🤣🙏...diky ze jsem se tu mohla vcera vyventilovat.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@slunecnice156 nejste sama ,také se s přítelem snažíme od června a nedaří se.Už jsem měla 4 biochemická těhotenství a nebo se nedaří.Také zkouším pít kontryhel ,čaje na otěhotnění,užívám Femibion ,od doktorky Utrogestan a nic 😥.Dělám si ovulační testy ,přítel spermiogram ukázkový .Oba máme děti z předchozích vztahů.Jen spolu se nedaří .