Má někdo zkušenosti s drmek forte? Pomohl k otěhotnění?
@dendasubaristka já si myslím, že díky tomu jsem těhotná 😁 nebo to byla jenom náhoda.. kdo ví 😁
@kristyna233 díky. No gynex ten mi jen rozhodil cyklus a tak chci zkusit ten drmek protože nemám úplně v normě hormony co mi vyvolávají ovulaci. A jak dlouho jste se snažily?
@dendasubaristka mě pomohl přípravek co Drmek obsahoval - pomohl mi k ovulaci a následně jsem otehotnela takže za mne ano. Kamarádce též pomohl k úpravě cyklu,ale o miminko se ještě nesnaží.
drmek, kotvičník a nějaká naštěpená listovka, po šesti letech jsem už v nic moc nedoufala a ejhle povedlo se během prvního měsíce užívání
ty jo fakt? No my se snažíme 3 roky. A zkusila jsem teď gynex a druhý cyklus braní mi úplně rozhodil cyklus,začla jsem špinit po ovulaci až do menstruace atd. Já mám právě problém s hormonem co ovulaci spouští no,někdy j mám a někdy ne a pak když už se povede tak se nepovede uchytit no. Teď jsem měla gynex třetí cyklus,myslela jsem si že třeba mi to udělalo jen jeden cyklus tak zkusím ještě jeden a opět úplně rozhozené mám to dostat ve čtvrtek a včera jsem lehce krvácela a dneska jen spinim. Ale i tak než jsem ho brala tak jsem žádné špinění vůbec neměla. No takže vysazují a chci v lednu začít brát ten drmek. Tak jsem zvědavá a jaký byl u vás problém? 🙂 Jak jsi to zvládala🙂
@ahooooja
@ahooooja @ahooooja ty jo fakt? No my se snažíme 3 roky. A zkusila jsem teď gynex a druhý cyklus braní mi úplně rozhodil cyklus,začla jsem špinit po ovulaci až do menstruace atd. Já mám právě problém s hormonem co ovulaci spouští no,někdy j mám a někdy ne a pak když už se povede tak se nepovede uchytit no. Teď jsem měla gynex třetí cyklus,myslela jsem si že třeba mi to udělalo jen jeden cyklus tak zkusím ještě jeden a opět úplně rozhozené mám to dostat ve čtvrtek a včera jsem lehce krvácela a dneska jen spinim. Ale i tak než jsem ho brala tak jsem žádné špinění vůbec neměla. No takže vysazují a chci v lednu začít brát ten drmek. Tak jsem zvědavá a jaký byl u vás problém? 🙂 Jak jsi to zvládala🙂
@dendasubaristka my jsme se nesnažili 😁 měla jsem problém s akné a četla jsem, že by to mohlo pomoct
@kristyna233 aha :D
@dendasubaristka Jaký byl problém nevím nikdy jsem to neřešila. Máme dcerku. Jsem zastánce teorie - co se má stát to se stane.
@ahooooja ty jo jste můj člověk 🙂 nikdy jsi nikde nebyla na vyšetření? No my se snažíme 3 roky,ale taky jsme nebyly vyloženě nikde na vyšetření. Gyndarka mi akorát vzala krev po 2letech na hormony a tak zjistila že nemám v normě ty hormony co spouští ovulaci jinak jsem to dál právě neřešila. A popravdě ani nemám chuť někde chodit a tahat se po doktorech.
@ahooooja a to jste si naordinovala sama nebo jak? 🙂 No a gyndarka se na to tvarila jak že to nechcete řešit
Ahoj já brala drmek forte a nastartoval mi ovulaci a hned první cyklus se nám zadarilo
@tynarott92 bomba 🙂
@dendasubaristka jj u mě stačilo naštěstí srovnat hormony přírodní formou a hned první ovulaci se nám povedlo skoro po 11mesicich neuspechu
Akorate jsem pak brala utrogestan do 12tt kuli tomu ze drmek stimuluje progesteron tak misto drmku ten utros
U mě pomohl hned první cyklus 🙂 brala jsem jednu tabletu denně.
@lilian2111
@tynarott92
@ahooooja
@kristyna233
@gingerbread a holky jak jste ho brali, prostě v kuse od prvního dne cyklu než jste nenašli pozitivní test?
@dendasubaristka od 1.dne cyklu dvě tablety do ovulace pak jednu do kontroly u dr v 5+0, tim že u mě byly neuspechy kuli hladině hormonu tak jsem se bala vysadit naraz a dr mi misto toho pak nasadila utrogestan protoze progesteron jen zodpovedny za uhnizdeni a udržení oplodneneho vajicka a jako prevence brzkeho potratu ktery by mohl způsobit právě nedostatek toho hormonu
@tynarott92 a drmek co jsem četla je prý i na ty hormony co udrží plod,nebo jakože na to kolem toho aby se zahnízdil atd.
@dendasubaristka jasně stejně tak ten utrogestan, můžeš ho brát ale mě zhorsoval ranní nevolnosti a navíc utros je ověřený lék narozdil od drmku kde nejsou dostatecny studie ohledně působení na plod ani doporučení na délku užívání takže jsem po dohodě s doktorkou vymenila za ten utrogestan, hlavně pokud uzivas progesteron a to ten drmek prirodni formou tak pusobi stejně jako utros doporučuje se az do ukončení 12tt než tvorbu progesteronu přebírá funkce placenty
@dendasubaristka brala jsem ho tedy jen do 5+2tt a potom ten utrogestan
@tynarott92 super díky za info 🙂
@dendasubaristka Ahoj,hele já myslím,že jsem brala do ty ovulace a pak ne ptz na tom bylo napsáno,že se v tehotenstvi užívat nemá,takže jsem chtěla případně zase začít užívat po ms,ale já hned otehotnela,takže už jsem prostě další nebrala 🙂
Ahoj, mně drmek nejpší nějak zablokoval ovulaci ☹ stalo se to některé z vás?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Brala jsem ho asi pul roku a nemyslim si ze to bylo k necemu 🙂 ale kazda jsme jina 🙂 nakonec jsem brala jen kys listovou