Drmek forte. Má někdo zkušenost?

dendasubaristka
17. pro 2019

Má někdo zkušenosti s drmek forte? Pomohl k otěhotnění?

dat
17. pro 2019

Brala jsem ho asi pul roku a nemyslim si ze to bylo k necemu 🙂 ale kazda jsme jina 🙂 nakonec jsem brala jen kys listovou

kristyna233
17. pro 2019

@dendasubaristka já si myslím, že díky tomu jsem těhotná 😁 nebo to byla jenom náhoda.. kdo ví 😁

dendasubaristka
autor
17. pro 2019

@kristyna233 díky. No gynex ten mi jen rozhodil cyklus a tak chci zkusit ten drmek protože nemám úplně v normě hormony co mi vyvolávají ovulaci. A jak dlouho jste se snažily?

gingerbread
17. pro 2019

@dendasubaristka mě pomohl přípravek co Drmek obsahoval - pomohl mi k ovulaci a následně jsem otehotnela takže za mne ano. Kamarádce též pomohl k úpravě cyklu,ale o miminko se ještě nesnaží.

ahooooja
17. pro 2019

drmek, kotvičník a nějaká naštěpená listovka, po šesti letech jsem už v nic moc nedoufala a ejhle povedlo se během prvního měsíce užívání

dendasubaristka
autor
17. pro 2019

ty jo fakt? No my se snažíme 3 roky. A zkusila jsem teď gynex a druhý cyklus braní mi úplně rozhodil cyklus,začla jsem špinit po ovulaci až do menstruace atd. Já mám právě problém s hormonem co ovulaci spouští no,někdy j mám a někdy ne a pak když už se povede tak se nepovede uchytit no. Teď jsem měla gynex třetí cyklus,myslela jsem si že třeba mi to udělalo jen jeden cyklus tak zkusím ještě jeden a opět úplně rozhozené mám to dostat ve čtvrtek a včera jsem lehce krvácela a dneska jen spinim. Ale i tak než jsem ho brala tak jsem žádné špinění vůbec neměla. No takže vysazují a chci v lednu začít brát ten drmek. Tak jsem zvědavá a jaký byl u vás problém? 🙂 Jak jsi to zvládala🙂
@ahooooja

dendasubaristka
autor
17. pro 2019

@ahooooja @ahooooja ty jo fakt? No my se snažíme 3 roky. A zkusila jsem teď gynex a druhý cyklus braní mi úplně rozhodil cyklus,začla jsem špinit po ovulaci až do menstruace atd. Já mám právě problém s hormonem co ovulaci spouští no,někdy j mám a někdy ne a pak když už se povede tak se nepovede uchytit no. Teď jsem měla gynex třetí cyklus,myslela jsem si že třeba mi to udělalo jen jeden cyklus tak zkusím ještě jeden a opět úplně rozhozené mám to dostat ve čtvrtek a včera jsem lehce krvácela a dneska jen spinim. Ale i tak než jsem ho brala tak jsem žádné špinění vůbec neměla. No takže vysazují a chci v lednu začít brát ten drmek. Tak jsem zvědavá a jaký byl u vás problém? 🙂 Jak jsi to zvládala🙂

kristyna233
17. pro 2019

@dendasubaristka my jsme se nesnažili 😁 měla jsem problém s akné a četla jsem, že by to mohlo pomoct

dendasubaristka
autor
17. pro 2019

@kristyna233 aha :D

ahooooja
17. pro 2019

@dendasubaristka Jaký byl problém nevím nikdy jsem to neřešila. Máme dcerku. Jsem zastánce teorie - co se má stát to se stane.

dendasubaristka
autor
17. pro 2019

@ahooooja ty jo jste můj člověk 🙂 nikdy jsi nikde nebyla na vyšetření? No my se snažíme 3 roky,ale taky jsme nebyly vyloženě nikde na vyšetření. Gyndarka mi akorát vzala krev po 2letech na hormony a tak zjistila že nemám v normě ty hormony co spouští ovulaci jinak jsem to dál právě neřešila. A popravdě ani nemám chuť někde chodit a tahat se po doktorech.

dendasubaristka
autor
17. pro 2019

@ahooooja a to jste si naordinovala sama nebo jak? 🙂 No a gyndarka se na to tvarila jak že to nechcete řešit

tynarott92
18. pro 2019

Ahoj já brala drmek forte a nastartoval mi ovulaci a hned první cyklus se nám zadarilo

dendasubaristka
autor
18. pro 2019

@tynarott92 bomba 🙂

tynarott92
18. pro 2019

@dendasubaristka jj u mě stačilo naštěstí srovnat hormony přírodní formou a hned první ovulaci se nám povedlo skoro po 11mesicich neuspechu
Akorate jsem pak brala utrogestan do 12tt kuli tomu ze drmek stimuluje progesteron tak misto drmku ten utros

lilian2111
18. pro 2019

U mě pomohl hned první cyklus 🙂 brala jsem jednu tabletu denně.

dendasubaristka
autor
19. pro 2019

@lilian2111
@tynarott92
@ahooooja
@kristyna233
@gingerbread a holky jak jste ho brali, prostě v kuse od prvního dne cyklu než jste nenašli pozitivní test?

tynarott92
19. pro 2019

@dendasubaristka od 1.dne cyklu dvě tablety do ovulace pak jednu do kontroly u dr v 5+0, tim že u mě byly neuspechy kuli hladině hormonu tak jsem se bala vysadit naraz a dr mi misto toho pak nasadila utrogestan protoze progesteron jen zodpovedny za uhnizdeni a udržení oplodneneho vajicka a jako prevence brzkeho potratu ktery by mohl způsobit právě nedostatek toho hormonu

dendasubaristka
autor
19. pro 2019

@tynarott92 a drmek co jsem četla je prý i na ty hormony co udrží plod,nebo jakože na to kolem toho aby se zahnízdil atd.

tynarott92
19. pro 2019

@dendasubaristka jasně stejně tak ten utrogestan, můžeš ho brát ale mě zhorsoval ranní nevolnosti a navíc utros je ověřený lék narozdil od drmku kde nejsou dostatecny studie ohledně působení na plod ani doporučení na délku užívání takže jsem po dohodě s doktorkou vymenila za ten utrogestan, hlavně pokud uzivas progesteron a to ten drmek prirodni formou tak pusobi stejně jako utros doporučuje se az do ukončení 12tt než tvorbu progesteronu přebírá funkce placenty

tynarott92
19. pro 2019

@dendasubaristka brala jsem ho tedy jen do 5+2tt a potom ten utrogestan

dendasubaristka
autor
19. pro 2019

@tynarott92 super díky za info 🙂

gingerbread
19. pro 2019

@dendasubaristka Ahoj,hele já myslím,že jsem brala do ty ovulace a pak ne ptz na tom bylo napsáno,že se v tehotenstvi užívat nemá,takže jsem chtěla případně zase začít užívat po ms,ale já hned otehotnela,takže už jsem prostě další nebrala 🙂

gracelove
8. dub 2021

Ahoj, mně drmek nejpší nějak zablokoval ovulaci ☹ stalo se to některé z vás?