Drmek a OVU. Nastartoval ji?

leeela
7. zář 2020

Ahojky, nastartoval vám drmek ovulaci? Jsem 80 DC u doktorky jsem byla minuly týden ve středu - prý dle UTZ je vše v pořádku, žádná cysta, jen malý asi vodní(?) myom - ale ze to nic není... Píchla mi agolutin, MS by prý měla do týdne přijít...Přes prázdniny jsem nic neřešila, měli jsme dovolené, takže BT jsem měřila velmi sporadicky a graf evidentně anovulacni... začala jsem brát drmek a jak jsem se vrátila do ‘normalniho’ režimu tak jsem začala jsem zase měřit a teploty neskacou a jsou celkem vysoké... bolí mě prsa, občas pichne v podbrisku... vím, ze graf je nevypovídajici, ale je možné aby OVU opravdu přišla tak pozdě sama?

gambrinkax
7. zář 2020

Škoda že graf nemáš celý na lepší vyhodnocení...jinak pokud jsou dlouhé cykly může být ovulace opravdu dlouho. Pravidlo je , že pokud není ovulace není menstruace. Bez ovulace se ms většinou nespustí.

hellblau13
7. zář 2020

V cyklu, kdy jsem začala brát drmek, jsem otěhotněla 🍀✊

ahooooja
7. zář 2020

drmek jsem zkusila a měla jsem hrozně dlouhý cyklus ( cca 60 dni), pak mě začal bolet podbřišek, v práci mě vystrašily cystou, tak jsem zaběhla na gyn.. Tam ultrazvuk v pořádku píchnut Agolutin po 14 dnech nic, tak jsem si udělala test po 9 letech snažení jsem nic nečekala a hle, už tři měsíce máme doma náš poklad.

nicoltom
24. zář 2020

@gambrinkax Ja treba nemam ovulaci vubec ale MS ano... Takze pravidlo to neni. Ja to ted zacinam resit teprve tak uvidime zda Drmek pomuze. Byla mi zjistena nerovnovaha FSH a LH hormonu plus asi vajecniky nebudou nic moc 🙈 ale nez bych se pustila do sebe cpat tu chemii,tak to zkusim bylinkovou cestou... Mam za sebou Utrogestan na tri mesice a cekam co se bude dit po tom Drmku.

barca90
27. zář 2020

Pri synovi jsem otehotnela az s drmkem. Po vysazeni HA, kterou jsem uzivala 10 let, jsem si rok nechala na procisteni a pak jsme se zacali snazit (bylo mi 27). MS byla velmi nepravidelna (nejdelsi jsem mela 40 dni). Prvni 2 cykly nic a kamaradky kolem uz otehotnely, tak jsem pak pri 3. cyklu snazeni zacala brat drmek, ovu prisla o 3 dny driv nez cykly pred a mela jsem krasne pozitivni ovu test, sex probehl jen v ten den, kdy vysel ovu pozitivne, pak uz jsme se doma nesesli a otehotnela jsem. Ted se snazime o druhe dite, opet jsem ted ve 3. cyklu snazeni, tenhle cyklus mam nasazeny opet drmek a delam ovu testy a jsem z toho zmatena, testy delam od 11. DC a carka je videt, ale neni silna jako testovaci. Co me zarazi je fakt, ze carka je furt stejna neslabne, ale ani nesili a to jsem dnes 15. DC, priznaky ovu jsem mela vcera, dnes vice, ale ovu test nebyl 100% pozitivni. Tak nevim, zda to vyjde.