Ahojky mám dotaz
Je mi 24 a snažíme se o miminko . Na konci června jsem vysadila HA. Zatím od té doby žádný problém nebyl menstruace je díky bohu pravidelná
Jenže tento měsíc když jsem byla 10.DC jsem začala mít (aspoň myslím ovulacni hlen ) podobal se zakalenému bílku a dost se táhl samozřejmě proběhl pohlavní styk . Akorát druhý den byl hlen opět + krevní sraženinky a za 1 den opět krevní sraženinky s hlenem a pak už nic . Ovulace měla proběhnout dnes ale podle OT je negativni . Žádný hlen nebo výtok nemám jen jsem jakoby mokrá nevím jak to popsat a břicho trochu boli . Užívám přes měsíc inofolic může to být tím ? A je opravdu možné že proběhla tak brzo ovulace ? Předem děkuji
@market19 ano je to možný. Mě tento měsíc taky zaskočilo, že jsem měla ovulku o 5 dní dřív ♀️ tělo není robot, hold se to někdy stane
@monyscerna uvidíme no ) pohlavní styk byl 16,17 . Samozřejmě hned v ten den co jsem zaznamenala ten hlen tak snad to konečně výjde
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@market19 možné je vše tělo je někdy záhadné uvidíte v době Ms co vám ukáže test