Dr. Max test. Sílila by čárka, kdybych byla těhotná?

28. led 2024

Před včerem jsem si dělala test dr Max. Ze začátku když byl ještě mokrý, respektive se napíjel asi pár vteřin (Max minutu) jsem tam viděla mini ducha ale test byl negativní po těch pár minutách. Taková k jsem si dnes udělala nový test, také dr Max a ze začátku se mi tam také cosi zdálo ale už ne tak jako před včerem a test znovu negativní. Pokud bych byla těhotná, sílila by čárka? I přesto, dr Max má málo barviva? Případně, koupit si digitální test? Ukáže mi spolehlivý výsledek?

autor
28. led 2024

Test vypadá takto. Nejde mi to do hlavy, protože styk byl naposledy 24 dní dozadu. To by už měla být čárka v případě pozitivity, či ne

lencaa11
28. led 2024

To už bys te tam čárku měla test je negativní

esmeralda11
28. led 2024

Při nabíhání testu to tak vypadá prakticky vždy, že už tam vyjíždí duch, taky už jsem se nechala nachytat. Bude to od toho, jak s sebou tekutina nese to barvivo. Musí se to nechat dojet zkrátka celé a hodnotit po pár minutách.

autor
28. led 2024

@esmeralda11 Diky, neuměla jsem si to vysvětlit protože pokud by to byla čárka tak ta by tam snad zůstala. Případě by sílila

anniej
29. led 2024

Ono má svůj důvod, proč je v návodu uvedeno, že se má odečítat výsledek za určitou dobu 🙂

autor
30. led 2024

@anniej V návodu píší, že nemám odečítat výsledek po 5 minutách. Ale budu vědět, že mám alespoň minutu počkat a následně odečíst výsledek. Zítra zkusím ještě jeden test, tentokrát jiný

esmeralda11
30. led 2024

Myslím, že ideální je ho odečíst právě po těch 5 minutách. Mám nedávnou zkušenost a čárku jsem měla péknou, ale pokaždé její intenzita nabíhala pomalu a azm při těch 5 minutalch byla byla finální. Takže v případě hledání duchů či slabých čárek bych po minutě ještě nehodnotila a nevyhazovala.

autor
30. led 2024

@esmeralda11 Ano vždy čekám těch 5 min pro jistotu

autor
30. led 2024

@esmeralda11 Ale jak vidíš, test byl vyfocen po 5 minutách a byl negativní. Čárka tam byla právě jen pár vteřin. Proto jsem se ptala, jestli by čárka sílila, kdybych byla těhotná. Snad by nezmizela po minutě 🤷🏻

esmeralda11
30. led 2024

Nene, to ne. Opravdu to je podle mě tím, jak jsem psala výše, a sice že jak tekutina vzlíná, bese s sebou barvivo a to pak vypadá jako čárka. Pozorovala jsem tohle u každého testu, co jsem měla.

autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
autor
31. led 2024

@esmeralda11 Ano máš pravdu. Je to jen tím, jak se napíjí test. Dnešní test negativní. Jiná značka a test dělaný po 3 dnech čili už by sílil ale nic. Negativní i po časovém limitu, který uvádějí v příbalovém letáku

esmeralda11
31. led 2024

Tak přeji hodně štěstí příště🍀