Dotaz k hCG. Měl někdo nízké, a přesto se povedlo?

4. led 2021

Ahojte, najde se tu někdo, kdo měl nízké HCG a přesto se povedlo??? Pozitivní ovu test jsem měla před 14 dni, ale k ovulaci mohlo dojít později že?? Dnes 2 dny meškám, byla jsem na odběru a HCG jen 4,2 .... to je asi málo že??? Nebo je možné, že je to začátek?? Najde se tu někdo se stejnou zkušeností???
Děkuji!

lucca35
4. led 2021

Já měla ve 4tt 21HCG a vše ok

kocila
4. led 2021

HCG do 5 jednotek je negativni... ovulace klidne mohla byt pozdeji..
Tehu test jsi zkousela?

ema90
4. led 2021

Ono ani neni tak dulezite jak vysoke je, ale jestli se obden dvojnasobi.

jednasnazilka
4. led 2021

Těhu jsem zkoušela, měla jsem doma jen mamatest comfort, na kterém byl viditelný duch, nemusela jsem ho lovit, pak jsem dělala Dr.maxe a tam duch jen při zaostření.... já se spíš bojím, že to odchází... :(

jednasnazilka
4. led 2021

@ema90 pokud nedostanu ms, zajdu ve středu znovu, když by byla později ovo, mohlo by to být v pořádku že?? Děložní čípek také sleduji, je pěkně vzadu a prsa bolí. .... 😨

ema90
4. led 2021

@jednasnazilka Pokud byl ovulacni test opravdu pozitivni pred 14dny, tak ovulace probehla zhruba pred 12-13 dny.
Takze je jeste velmi brzo na to, aby slo u lekare neco videt. To az tak za tri tydny.
Nicmene hcg se zvysovat musi, pokud je tehotenstvi prosperujici.
Lekar ti s tim stejne nepomuze, takhle v zacatku je to vzdycky bud a nebo.

ema90
4. led 2021

@jednasnazilka Jeste teda otazka, cos delala u doktora dva dny po meskani ms? 🤷🏼‍♀️

jednasnazilka
4. led 2021

@ema90 děkuji za tvou odpověď u doktora jsem nebyla, byla jsem jako samoplátce na odběru, chtěla jsem vědět, jak na tom jsem..... a asi jsem neměla tak brzy, ale mám za sebou jedno biochemické a jedno nepříjemné mimoděložní, chtěla jsem vědět, co se semnou děje, teď už vím, že jsem měla počkat a ušetřila bych si zbytečných nervů.... počkám dokonce týdne, pokud se MS nerozjede, půjdu na odběr v pátek. Snad to ještě není ztracené 🙂 Jinak dnes je to přesně 15 dní co jsem měla na OVU // 😉

ema90
4. led 2021

@jednasnazilka Aha, tak to jo. Ja si rikala, ktery doktor by te vzal tak brzo, dva dny po vynechani 😀
No urcite si sla zbytecne brzo, pockala bych jeste aspon tyden.

jednasnazilka
4. led 2021

@ema90 děkuji za názor 🙂 tak uvidíme, snad to nedostanu ;)