Ahoj ženy 🙂 chtěla bych se zeptat jestly máte taky tento kalendář zda je na plodný dny spolehlivý děkuji
@tana1991 Zadna aplikace vam nerekne presne kdy mate ovulaci, to by musela byt propojena s vasim telem 😀 Vsechny tyhle aplikace vychazi z nejakyho prumeru, ktery tam zadavate, takze jsou pouze orientacni. Ovulaci vam presneji urci ovulacni testy a nejlepe mereni bazalni teploty nebo lekar.
🤦🏻♀️
@tana1991 mám několik let,páč jsem hlava děravá a nepamatuji si ms a nebo si ji zapomenu zapsat,tahle appka mě krásně upozorní. Jinak co se týče ovu,je to orientační, ze začátku dává cyklus,co je průměrný. Já si to časem po pozorování upravila,dle sebe a když jsem měla na testu // tak jsem se až pak podívala a zjistila,že jsme počali v den ovu...😊
Má zkušenost - na MS funguje skvěle. Když jsem vloni poprvé otěhotněla, tak jsem se podívala do appky, kdy vychází ovulace. Ten víkend jsme měli dva dny sex a za 2týdny jsem měla pozitivní tt 🙂 Ale určitě se dle aplikace nemůžeš spoléhat, pokud si nezměříš BT a nebo nehlídáš OT. Popřípadě UZ na gyndě.
@martulka88 děkuji no nespoléháme se j n se spíš chtěla vědět zkušenost 🙂
@amazonkajanik super děkuji 🙂
Žádná taková appka není antikoncepce nebo naopak 🤷🤷🤦 určitě bych se řídila něčím jiným a používala maximálně orientačně nebo jako potvrzení například ovulačního testu..
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@tana1991 Měla jsem ji spíš jako berličku, abych měla přehled, kdy zhruba bude ovulace a abych si hlídala menstruaci. Ovulace mi vycházela tak den dva jinak, to se podle aplikace přesně určit nedá. 🙂