Zdravím🙂 chtěla bych se zeptat na zkušenosti s doplňky na podporu početí, pro ženu i muže. Co si myslíte,že vám pomohlo nebo co užíváte? S přítelem se snažíme o druhé miminko 9 měsícem a zatím se nám nedaří ..
My se snažili 8 měsíců. Pomohl my dle mého čaj Ludmily Mojžíšové 😊 pila jsem měsíc a půl + jsem jedla kyselinu listovou . Pak už jsem měla test pozitivní a teď vedle mě spinká 14denni miminko 😉 jinak při snažení o první jsem ještě užíval mateří kašičku 😉
@noveronika Doporucuje se hormonalni joga. 😉 Jinak treba Maca a kontryhel. Muzete uz zacit brat treba i Femibion.
Dva měsíce jsem brala Infocil Premium a pak se zadařilo,předtím se nezadarilo 8 měsíců...
Fertilup...je pro muze i pro zeny ja otehotnela 4mesice po uzivani...snazili sme se rok
Až když jsem vše vysadila, vyšlo to. Ale ten měsíc jsem tedy brala drmek. Tak možná?🙃
Já manžela cpala omegama a zinkem. Nevím, jestli to bylo tím, ale bylo to po měsíci
Nám pomohlo otuzovani. Když s tim začal manžel, otehotnela jsem po téměř dvou letech marné snahy. Když jsem s tim začala já, otěhotněla jsem podruhé ani nevím jak.
@noveronika Krásný den , mohu Vám doporučit české bylinky na podporu početí a pohyblivost spermií, které užívají oba partneři a jsou s nimi výborné 20 leté zkušenosti
Doporučuji otuzovani. Prý pomáhá. Já to úplně posoudit nemůžu s manželem se otuzujeme oba ale popravdě se na mě jen podívá a jsem těhotná (teď potřetí) tak to je možná tím ale možná taky ne.
Gynex, fertiprona
@noveronika My vyzkoušeli kde co, ale otěhotněla jsem při užívání Fertil Ona a manžel bral Fertil On. Bylo to až po dvou letech a třech měsících snažení.
Vyzkoušela jsem toho mnoho, rozhodně berte inosytol a kys.listovou. Jinak pokud nezabere vůbec nic, obraťte se na kliniku a nepropadejte panice. Existuje spoustu řešení. Já mám PCOS a taky věřím, že to vyjde.
Passion Women bylinné kapsle. Mám na ne od klientek samé pozitivní ohlasy. Pokud byste chtěli kouknout na složení nebo cenu, pošlu vám odkaz.
Jednak fertiprona a hlavně měření bazální teploty, konečně jsme se totiž o miminko snažili ve správné dny.
Za mě Drmek👌
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@noveronika my se snazili 6 mesicu a nic..zacla jsem brat drmek a hned se povedlo ..pochybuju ale ze by to tak rychle zabralo😂takze spis to beru jako takovy placebo ..je potreba tomu jen verit ze to pomuze☺️