Doplňky, které Vám pomohly otěhotnět

berushe14
19. led 2018

Zdravím Vás dámy. Chci se zeptat co jste braly aby jste otehotnely a jak rychlý účinek to mělo. Rozhodují se co začít brát ale nevím. Zatím sem na gynexu.

berushe14
autor
19. led 2018

Slyšela jsem femibion ze je dobrý nebo fertility nebo Novosil? Poraďte prosím

moxha
19. led 2018

Já brala Pregnafolin od dr Maxe.Otěhotněla jsem za 3 měsíce,ale bohužel jsem pak potratila.Nyní se snažíme znova.

berushe14
autor
19. led 2018

@moxha a mate nějaký problém nebo se to stalo spontánně? Já totiž mám jen jeden vajecnik a steak z potratů nebo mimodelozniho mám obrovsky

moxha
19. led 2018

Nene problém nemáme.Byla to nešťastná událost...To že máš jen jeden vaječník je to trochu složitější. Vajíčko dozrává ve vaječníků na střídačku ( jeden měsíc v levém,další v pravém).Potrat a ani mimoděložní stejně neovlivníš a budeš se jen stresovat.Dcera se povedla na první pokus a vše ok a v listopadu jsem v 7 týdnu potratila.Byla jsem v klidu,nepracuji,vitamíny papám...

berushe14
autor
19. led 2018

Jsem na nemocenské. A vrátit se do práce jen tak nehodlám. On ten vejcovod v mnoha případech vezme vajicko i z druhé strany. Každopádně pokud se tento mesic nepovede jdeme příští týden na IVF

moxha
19. led 2018

A jak dlouho se snažíte?

berushe14
autor
19. led 2018

Rok a pul

berushe14
autor
19. led 2018

Ale teď druhy mesic po tom co jsem po operaci predtim jsem otěhotnět nemohla

katka9184
19. led 2018

Já brala Femibion a chvíli jsem užívala Gynex.

berushe14
autor
19. led 2018

@katka9184 děkuji jste hodna pro mě není problém skočit si do lékárny. A jak dlouho po užívání jste otěhotněla?

pavla70
19. led 2018

Ahojki pri tehu jsem nic nebrala a tehu jsem byla velmi rychle i kdyz jsem byla uz starsi,takze nevim co by pomohlo,znam vic zen i kamaradek co berou ruzne pripravky a tehu se jim nedari

belleelle
19. led 2018

@berushe14 nosifol a kapky gynex. K tomu pre seed gel. A kontrola ovu testy.
Do toho i indicke jidlo v dobe ovulky.

katy48
19. led 2018

@berushe14 nevěste hlavu kámoška ma taky jen jeden vejcovod kvůli mimodeloznimu těhu a pomohlo ji k otehotneni fertility blend, tinktura z drmku a kyselina listova a to samé pomohlo i mě a to se nam to 2 roky nedařilo. Taky jsem byla uz rozhodla jit na ivf kvuli hormonum co do me porad cpali

amoretspes
19. led 2018

Fertipronu a gynex

berushe14
autor
19. led 2018

Už jsem si objednala femibion1 tak uvidíme.

anakolut
19. led 2018

Mně moc pomohla drmek obecný. Nevím, aby to nebyla reklama, ale brala jsem tenhle https://www.otehotnet.cz/e-shop/akce-a-slevy/ad...
Nosifol a jiné vitamíny mi nepomohly. Mám sice dva vaječníky, ale jen jeden vejcovod. O první dítě jsme se snažili přes 3 roky, pak mimoděložní, pak spontánní otěhotnění, pak bylo zamlklé těhotenství, pak druhé dítě (cca po 2 letech snažení). Brala jsem tenkrát ( před druhým dítětem)Nosifol asi půl roku a žádný účinek. U třetího jsem měla hrozně nevyrovnaný hormonální profil, jak v přechodu a nechtěla jsem hned brát hormony. Začala jsem brát ten drmek a po dvou měsících jsem otěhotněla. Drmek obecný mi doporučil MUDr. Fait.

radule88
19. led 2018

Fertiprona a hlavně myslet na něco jiného než a to že chci být těhotná..mě pomohlo hledání nové práce a bylo to hned...😁

berushe14
autor
19. led 2018

@radule88 plánuju hledání nové práce.

belleelle
19. led 2018

@berushe14 femibion 1 nevim, jakym zpusobem ma pomoci k.ovulaci ci k podpore uchyceni oplodneneho vajicka.

berushe14
autor
19. led 2018

Potrebuju se dovyzivit.

berushe14
autor
19. led 2018

@belleelle ty znáš něco co tomu pomůže?

betha37
19. led 2018

Když jsem chtěla druhé dítě, nemohla jsem otěhotnět 4 roky. Pak pomohla jedna pěkná dovolená. Přičítám to každodenním starostem a stresu doma, taky jsem na to pořád myslela, jestli už se to povedlo. Na té dovolené jsem konečně přišla na jiné myšlenky a hned to bylo 🙂 Jinak jedna fyzioterapeutka mi radila brát kapsle s čínskou houbou Red Reishi, prý už to braly dvě její kamarádky a otěhotněly. Revitalizuje to celé tělo, zlepšuje spaní.

lisianne
19. led 2018

Nosifol a Inofolic - povedlo se za 2m

lucimal
20. led 2018

Bezlepková dieta.

ojo
21. led 2018

Ahoj, kdysi jsem manželovi nasadila selzink a přípravek MACA a druhý měsíc jsem byla hned těhotná...o Mace jsem do té doby nevěděla, ale zde jsem našla diskuzi, kde si ji holky chválili a otěhotněli po ní, brali ji ony i muž... https://www.emimino.cz/diskuse/pripravek-maca-a...

katka9184
21. led 2018

@berushe14 Otěhotněla jsem do měsíce po užívání. Ale u každého to tak být nemusí.
Přeji Vám hodně štěstí, miminko si určitě k Vám brzy cestu najde.

berushe14
autor
21. led 2018

@katka9184 od užívání čeho?

belleelle
21. led 2018

@berushe14 budu se ptat tedy, jakym zpusobem pomaha femibion 1 k ovulaci ci nidaci?
Brala si kvuli prevenci vyvojovych vad u.plodu, ne? Tedy ke spravnemu bunecnemu deleni.
To gynex je trochu o necem jinem. Otazka tazatelky znela jasne.

biedronca
5. únor 2018

Holky, ja neužívala NIC. Od října lonského roku jsem se na "snažení " vykašlala, ani listovka, ovu testy, čaje nic. po 8 MĚSÍCÍCH snažení se ted mezi svátky zadařilo (sex byl pred, v, i po OVULACI - 4x za měsíc :D ),ale za 3 tydny nastal samovolný potrat, bohužel..
Ted se už snažíme dál, je to od potratu cca týden, a jím Fertipronu, a piju do OVU kontryhel. Ted je prý tělo připraveno, děloha pohnojena, tak snad se brzy zadaří.
Já jen,že jsem neužívala NIC, a povedlo se to.... sice až po 8 měsících.