Zdravím Vás dámy. Chci se zeptat co jste braly aby jste otehotnely a jak rychlý účinek to mělo. Rozhodují se co začít brát ale nevím. Zatím sem na gynexu.
Já brala Pregnafolin od dr Maxe.Otěhotněla jsem za 3 měsíce,ale bohužel jsem pak potratila.Nyní se snažíme znova.
Nene problém nemáme.Byla to nešťastná událost...To že máš jen jeden vaječník je to trochu složitější. Vajíčko dozrává ve vaječníků na střídačku ( jeden měsíc v levém,další v pravém).Potrat a ani mimoděložní stejně neovlivníš a budeš se jen stresovat.Dcera se povedla na první pokus a vše ok a v listopadu jsem v 7 týdnu potratila.Byla jsem v klidu,nepracuji,vitamíny papám...
Jsem na nemocenské. A vrátit se do práce jen tak nehodlám. On ten vejcovod v mnoha případech vezme vajicko i z druhé strany. Každopádně pokud se tento mesic nepovede jdeme příští týden na IVF
A jak dlouho se snažíte?
Rok a pul
Ale teď druhy mesic po tom co jsem po operaci predtim jsem otěhotnět nemohla
Já brala Femibion a chvíli jsem užívala Gynex.
Ahojki pri tehu jsem nic nebrala a tehu jsem byla velmi rychle i kdyz jsem byla uz starsi,takze nevim co by pomohlo,znam vic zen i kamaradek co berou ruzne pripravky a tehu se jim nedari
@berushe14 nevěste hlavu kámoška ma taky jen jeden vejcovod kvůli mimodeloznimu těhu a pomohlo ji k otehotneni fertility blend, tinktura z drmku a kyselina listova a to samé pomohlo i mě a to se nam to 2 roky nedařilo. Taky jsem byla uz rozhodla jit na ivf kvuli hormonum co do me porad cpali
Fertipronu a gynex
Už jsem si objednala femibion1 tak uvidíme.
Mně moc pomohla drmek obecný. Nevím, aby to nebyla reklama, ale brala jsem tenhle https://www.otehotnet.cz/e-shop/akce-a-slevy/ad...
Nosifol a jiné vitamíny mi nepomohly. Mám sice dva vaječníky, ale jen jeden vejcovod. O první dítě jsme se snažili přes 3 roky, pak mimoděložní, pak spontánní otěhotnění, pak bylo zamlklé těhotenství, pak druhé dítě (cca po 2 letech snažení). Brala jsem tenkrát ( před druhým dítětem)Nosifol asi půl roku a žádný účinek. U třetího jsem měla hrozně nevyrovnaný hormonální profil, jak v přechodu a nechtěla jsem hned brát hormony. Začala jsem brát ten drmek a po dvou měsících jsem otěhotněla. Drmek obecný mi doporučil MUDr. Fait.
Fertiprona a hlavně myslet na něco jiného než a to že chci být těhotná..mě pomohlo hledání nové práce a bylo to hned...😁
Potrebuju se dovyzivit.
Když jsem chtěla druhé dítě, nemohla jsem otěhotnět 4 roky. Pak pomohla jedna pěkná dovolená. Přičítám to každodenním starostem a stresu doma, taky jsem na to pořád myslela, jestli už se to povedlo. Na té dovolené jsem konečně přišla na jiné myšlenky a hned to bylo 🙂 Jinak jedna fyzioterapeutka mi radila brát kapsle s čínskou houbou Red Reishi, prý už to braly dvě její kamarádky a otěhotněly. Revitalizuje to celé tělo, zlepšuje spaní.
Nosifol a Inofolic - povedlo se za 2m
Bezlepková dieta.
Ahoj, kdysi jsem manželovi nasadila selzink a přípravek MACA a druhý měsíc jsem byla hned těhotná...o Mace jsem do té doby nevěděla, ale zde jsem našla diskuzi, kde si ji holky chválili a otěhotněli po ní, brali ji ony i muž... https://www.emimino.cz/diskuse/pripravek-maca-a...
Holky, ja neužívala NIC. Od října lonského roku jsem se na "snažení " vykašlala, ani listovka, ovu testy, čaje nic. po 8 MĚSÍCÍCH snažení se ted mezi svátky zadařilo (sex byl pred, v, i po OVULACI - 4x za měsíc :D ),ale za 3 tydny nastal samovolný potrat, bohužel..
Ted se už snažíme dál, je to od potratu cca týden, a jím Fertipronu, a piju do OVU kontryhel. Ted je prý tělo připraveno, děloha pohnojena, tak snad se brzy zadaří.
Já jen,že jsem neužívala NIC, a povedlo se to.... sice až po 8 měsících.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Slyšela jsem femibion ze je dobrý nebo fertility nebo Novosil? Poraďte prosím