Domácí test plodnosti. Jaký máte názor a co pomůže k otěhotnění?

eleanora198
7. pro 2019

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jaký mate názor na domácí testy plodnosti je mi sice 20 ale už par měsíců se snažíme o mimi a zase to nevyšlo, tak už jsem z toho trochu nervózní. Budu rada za každou vaši radu co vám třeba pomohlo a tak🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Dekuji😘

jjasmina
7. pro 2019

Myslím, že holky říkaly, že jsou k ničemu :( Já třeba brala jen listovku, nedařilo se nám asi pul roku..

eleanora198
autor
7. pro 2019

@jjasmina achjo já už fakt nevím co mám pro to udělat aby se zadarilo

vitezove
7. pro 2019

@eleanora198 jsou k ničemu. Sledují jen jednu miniaturní část plodnosti. Mě napsali, že jsem plodná a přitom nejsem (což zjistili až lékaři). Až se budete snažit rok, tak už je čas zajít za lékařem a nechat si udělat testy, abys věděla, jestli někde není problém. Pokud ne, tak to chce jen klid a čas. Pokud ano, tak čím dřív se to řeší, tím lépe.

aselluska
7. pro 2019

Nech si nabrat krev u lékaře, než plýtvat za tyhle nesmysly.

eleanora198
autor
7. pro 2019

@vitezove dobře, děkuji mockrát

eleanora198
autor
7. pro 2019

@aselluska dobře, děkuji 😊

eleanora198
autor
7. pro 2019

A jeste jsem se chtěla zeptat když mám každý měsíc pravidelně měsíčky i ovulacni myslíte ze by mohl být semnou nějaký problém ?
@vitezove

eleanora198
autor
7. pro 2019

A mate třeba někdo zkušenost s fertilup?

eleanora198
autor
7. pro 2019

Nejraději bych vyzkoušela fakt všechno 😩

vitezove
7. pro 2019

@eleanora198 problém být může vždy. Málo vajicek (to by v takhle mladém věku být teda nemělo), nekvalitní vajíčka, nepruchodnost vejcovodu, pohlavní nemoc, cokoli. Je toho spousta. Chyba může být i na straně partnera. Ale taky nemusí být žádná, někdy to prostě jen chvíli trvá.

lachtanice86
7. pro 2019

Jak dlouho se snažíte? Jak víš že máš ovulaci? Potvrzeno utz, testy nebo měřením teploty? A děláš něco z toho aby si věděla kdy máš ovulaci?

eleanora198
autor
7. pro 2019

@lachtanice86 měřením banální teplotu a testy ovu taky dělám takže vím kdy mám ovulaci

eleanora198
autor
7. pro 2019

@lachtanice86 no řekla bych to asi tak první dva měsíce jsem nic nepozorovala proste vůbec neřešila žádný ovu testy ani nic takového proste volný průběh ale pak to dvakrát nevyšlo a pak už jsem to začala zkoumat jakoze bazalni teplota ovu testy zdravá strava vitaminy a tak a to už jsou další dva měsíce

eleanora198
autor
7. pro 2019

Takže je možné ze ty první dva měsíce jsme se vůbec netrefili

lachtanice86
8. pro 2019

@eleanora198 takže se snažíte cca necelého půl roku? To je ještě krátce.

eleanora198
autor
8. pro 2019

@lachtanice86 tak teď jste mě docela uklidnila.🙂 Ale i tak člověk má pocit ze by to mělo jít hned 🙄😏

eleanora198
autor
8. pro 2019

Dá se říct ze ano ale nevím jestli se daji vůbec počítat ty dva měsíce když jsem to vůbec nehlidala🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

jjasmina
8. pro 2019

Nám se pul roku nedařilo, pak sme se tak nějak na to vykašlaly a přišlo to samo, sice to poprvní nedopadlo, ale za měsíc po sp jsem zase otěhotněla .. Je to kolikrát asi o té psychice , držím palce 🙂

sarkapeta24
8. pro 2019

Ahoj , já se snažila 2 roky a s přítelem jsem 2 roky a půl a za chvíli budu v 5 měsíci 😉 podle mě je to v hlavě nesmíš na to myslet víš 😊 buď v klidu a vše bude ok jen se do toho tak nehrn nech tomu volný průběh 😉

ariadna12
9. pro 2019

Partner si ho delal, vyslo mu, ze ma celkem problem. No, sebevedomi mu to trochu vzalo, nicmene se nam potom narodilo po roce dite, tak bych testu neprikladala uplne vaznost.

eleanora198
autor
10. pro 2019

@jjasmina
@sarkapeta24
@ariadna12
Děkuji moc všem 😊

misamisam
11. pro 2019

@eleanora198 co vím že své zkušenosti a od svých známých, tak na mužskou plodnost jsou dobré.. ale na ženskou prej to špatně ukazuje..
Já sice nemám zkušenosti s těmi na ženskou plodnost, ale jen to co jsem se doslechla..
Na mužskou plodnost zkušenosti mám, jelikož se nám nedařilo 3 roky otěhotnět a manžel prostě nechtěl navštívit kliniku, stále mi říkal, že v něm chyba není.. a byla.. bohužel chyba byla v obou...

vikca214
14. pro 2019

Mě bylo 21, manželovi 23 kdyz jsme se začali snažit o malou od srpna nic a potom v listopadu sme si řekli že na to prosíme, dáme si rok volný průběh a pokud nic, zajdeme k lékaři. Hned v listopadu jsme otěhotněla. Někdy to chce jen vypnout a myslet na jiný věci 🙂