Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jaký mate názor na domácí testy plodnosti je mi sice 20 ale už par měsíců se snažíme o mimi a zase to nevyšlo, tak už jsem z toho trochu nervózní. Budu rada za každou vaši radu co vám třeba pomohlo a tak🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Dekuji😘
@jjasmina achjo já už fakt nevím co mám pro to udělat aby se zadarilo
@eleanora198 jsou k ničemu. Sledují jen jednu miniaturní část plodnosti. Mě napsali, že jsem plodná a přitom nejsem (což zjistili až lékaři). Až se budete snažit rok, tak už je čas zajít za lékařem a nechat si udělat testy, abys věděla, jestli někde není problém. Pokud ne, tak to chce jen klid a čas. Pokud ano, tak čím dřív se to řeší, tím lépe.
Nech si nabrat krev u lékaře, než plýtvat za tyhle nesmysly.
@vitezove dobře, děkuji mockrát
@aselluska dobře, děkuji 😊
A jeste jsem se chtěla zeptat když mám každý měsíc pravidelně měsíčky i ovulacni myslíte ze by mohl být semnou nějaký problém ?
@vitezove
A mate třeba někdo zkušenost s fertilup?
Nejraději bych vyzkoušela fakt všechno 😩
@eleanora198 problém být může vždy. Málo vajicek (to by v takhle mladém věku být teda nemělo), nekvalitní vajíčka, nepruchodnost vejcovodu, pohlavní nemoc, cokoli. Je toho spousta. Chyba může být i na straně partnera. Ale taky nemusí být žádná, někdy to prostě jen chvíli trvá.
Jak dlouho se snažíte? Jak víš že máš ovulaci? Potvrzeno utz, testy nebo měřením teploty? A děláš něco z toho aby si věděla kdy máš ovulaci?
@lachtanice86 měřením banální teplotu a testy ovu taky dělám takže vím kdy mám ovulaci
@lachtanice86 no řekla bych to asi tak první dva měsíce jsem nic nepozorovala proste vůbec neřešila žádný ovu testy ani nic takového proste volný průběh ale pak to dvakrát nevyšlo a pak už jsem to začala zkoumat jakoze bazalni teplota ovu testy zdravá strava vitaminy a tak a to už jsou další dva měsíce
Takže je možné ze ty první dva měsíce jsme se vůbec netrefili
@eleanora198 takže se snažíte cca necelého půl roku? To je ještě krátce.
@lachtanice86 tak teď jste mě docela uklidnila.🙂 Ale i tak člověk má pocit ze by to mělo jít hned 🙄😏
Dá se říct ze ano ale nevím jestli se daji vůbec počítat ty dva měsíce když jsem to vůbec nehlidala🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Nám se pul roku nedařilo, pak sme se tak nějak na to vykašlaly a přišlo to samo, sice to poprvní nedopadlo, ale za měsíc po sp jsem zase otěhotněla .. Je to kolikrát asi o té psychice , držím palce 🙂
Ahoj , já se snažila 2 roky a s přítelem jsem 2 roky a půl a za chvíli budu v 5 měsíci 😉 podle mě je to v hlavě nesmíš na to myslet víš 😊 buď v klidu a vše bude ok jen se do toho tak nehrn nech tomu volný průběh 😉
Partner si ho delal, vyslo mu, ze ma celkem problem. No, sebevedomi mu to trochu vzalo, nicmene se nam potom narodilo po roce dite, tak bych testu neprikladala uplne vaznost.
@jjasmina
@sarkapeta24
@ariadna12
Děkuji moc všem 😊
@eleanora198 co vím že své zkušenosti a od svých známých, tak na mužskou plodnost jsou dobré.. ale na ženskou prej to špatně ukazuje..
Já sice nemám zkušenosti s těmi na ženskou plodnost, ale jen to co jsem se doslechla..
Na mužskou plodnost zkušenosti mám, jelikož se nám nedařilo 3 roky otěhotnět a manžel prostě nechtěl navštívit kliniku, stále mi říkal, že v něm chyba není.. a byla.. bohužel chyba byla v obou...
Mě bylo 21, manželovi 23 kdyz jsme se začali snažit o malou od srpna nic a potom v listopadu sme si řekli že na to prosíme, dáme si rok volný průběh a pokud nic, zajdeme k lékaři. Hned v listopadu jsme otěhotněla. Někdy to chce jen vypnout a myslet na jiný věci 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Myslím, že holky říkaly, že jsou k ničemu :( Já třeba brala jen listovku, nedařilo se nám asi pul roku..