Ahoj, chtěla jsem se zeptat - jaké máte zkušenosti s domácím krevním testem? Může i ten být falešně pozitivní?
Dle mého názoru a infa, co jsem našla, pokud je správně provedený, měl by být na 99% přesný.
@nikolspace mohu jen souhlasit s leniczka23 ...také mi udělal falešné čárky, u jednoho to nebylo moc znatelný, ale u druhého už to bylo celkem dobře viditelný a nic z toho nebylo ...zbytečně vyhozené peníze.
@hasara33 za mě dobrá zkušenost tedy, ukázal mi pozitivní výsledek a těhotná jsem. Zítra nas čeká první prohlídka 🙂
@nikolspace Ahojky. To ti moc přeju. Nicméně sama mám taky blbou zkušenost. Několikrát mi ukázal druhou čárku, ale nic z toho nebylo. V návodu se sice píše, že čárka jakékoli intenzity se má vyhodnotit jako pozitivní výsledek, ale to už bych byla třikrát těhotná... :D
To je stejně šílený, že ty testy, ať už jakýkoliv ukazují falešně výsledky 🤔 @aneven
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ne..je to jeden z nejhorsich testu..kdyz se podivas kamkoliv na recenze tak dela falesne carky jako svina..sama jsem byla svedkem vice nez 3 falesnych techto testu.