Ahoj, chci se zeptat těch co to zkoušeli doma,nebo o někom ví z důvěryhodného zdroje.
Blbé poznámky si nechte!
Domácí inseminace,funguje to ?
Manžel má poruchu při které nemůže ejakulovat do mě ale pouze ručně. Rozhodli jsme se jít touhle cestou než začneme dojíždět na kliniky. ( Jsme totiž časově hodně vytížený)
Co by nešlo.. vlozis manželovy spermie do pochvy
Například pomocí injekční stříkačky..
Začal se k tomu využívat i kalíšek, který zavedeš a nějakou dobu ho v sobě necháš.
@maaaadlaaaaa
@95newmommy2020 mohla bych poprosit o odkaz,nebo jak to hledat?
Také jsme zkusili, nefungovalo, ani se stříkačkou, ani s kalíškem, ani se stříkačkou s nástavcem... Ovulace byla. Snaha marná, ale člověk se chytá čehokoliv, co někomu pomohlo a prostě doufá 🙂 Každopádně možné to je, vždyť i lesbické páry si takto vypomohou třeba s materiálem od známého, stříkačkou takto dle diskuzí otěhotněly dost žen 🙂
https://www.medvidkovehracky.cz/blog/menstruacn... nevím jestli jsou dostupné u nás v ČR, ale už by měli dělat nebo aspoň připravovat nový desing přímo na pomoc s oplodněním. Koukla bych se na kalisky, které nejsou tak hluboké a třeba si zjistila jestli k tomu nelze využít i pesar ( ten je tedy těžší nasadit), protože ten přikládáš přímo na čípek a kopíruje ho.
@maaaadlaaaaa já mám kalíšek malý, ale toto bohužel...moc se mi to tedy ani nepodává, je tam mírný podtlak směrem ven a ty spermie to tím vlastně brzdí :/ každopádně mi toho zůstalo v kalíšku tolik, že kdoví, jestli se vůbec něco dostalo dovnitř. Ale aspoň jsem to zkusila, člověk by si to pak třeba vyčítal, že nezkusil vše 🙂
@gracelove Lidi zkusí vše i stojky, když by to mohlo pomoci. 🙂
Kamarádka takhle otěhotněla, takže to jde určitě.
@gracelove Tak muž je v pořádku já taky. Jen má funkční problém. Chceme to zkoušet nejdřív v pohodlí domova. Vkládáme do toho naděje
@codal Opravdu ? A nevíte náhodou jak dlouho to praktikovala než se povedlo ?
Holky, teď to nemyslím nějak špatně, ale když tohle zkousite doma, jakým způsobem to delate? Co na to kromě stříkačky mate?
Zkusila bych kalisek a nohy nahoru potom. Doporučuje se i byt před tím vzrusena a vlhka. Spermie mají snazší přístup k čípku. Pak orgasmus a to by bylo aby nebylo😇 zní to komicky, ale je to tak😁✌️
@loylii Tak my máme sex normálně. Jen muž může vyvrcholit pouze silným tlakem,což se uvnitř mně fakt nedá udělat. Takže nám jde jen o to dostat spermie dovnitř. Zbytek je normální 🙂
S necim takovym nemam zkusenost, ale napadlo me, co kdyby se teda partner pokusil se "udelat" a hned jak by citil, ze to prichazi, by ho do tebe vrazil?
Tři měsíce
@pinkyy Tohle jsme zkoušeli. Bohužel. Jak mile pomine ten určitý tlak co potřebuje tak nemůže.
Určitě. V ČR to nekoupis. My jsme kupovali na eBay přesně tohle https://www.ebay.com/c/1754389644 k tomu navíc jednorázové gynsvorky (zrcatka?) nevím teď jak se tomu říká :D těch bylo potřeba docela hodně.
A hlavně hlídat tu ovu nooo. Měla jsem i ovulacni mikroskop, měřila jsem každý den bazalni teplotu, a furt jela ovu testy plus teda nějaký léky na cyklus norethisteron, provera, closty něco.. každopádně to třeba u tebe bude okej jestli mas cyklus dobrý.
@95newmommy2020 To už je teda hotová " ordinace" :D
To je :D Musim říct ze to bylo hrozny období příšerně zdlouhaveho snažení. Teď je to taková pohodicka jak nic neřeším. Před tehu bych ti i kdykoliv řekla jaký jsem den cyklu. 😁😁
@95newmommy2020 a vám se to teda tímhle způsobem podařilo otěhotnět ?
Já prave nevím. Nedokážu říct ani já ani doktori. Já jsem měla konkrétně ovu 16dc ale 15dc jsme měli svatbu ten den svatební noc -klasika, druhy den domácí inseminace, a třetí den IUI v CARU. Nikdo nedokáže říct která spermie tam doputovala. Teoreticky to IUI by mělo být nejlepší i vzhledem k tomu, ze to bylo už z vyselektovanych spermii a z nejlepšího odběru. Na druhou stranu i ta svatební noc mohla být úspěšná protože tam ta spermie mohla třeba déle čekat. Já si tak trochu pro sebe říkám ze to bylo o svatební noci protože to zní hezky. :D Manžel mi pragmaticky říká ze určitě ne ze vzhledem k tomu ze máme kluka to muselo být až později. Podle teorie spermie které déle čekají s jsou před ovu by měla být holcicka a rychlejší spermie po ovu kluk. Takže já fakt vůbec ale vůbec nevím. Ale zajímalo by mě to určitě, kdyby to šlo zjistit.
A co nějaké erotické hračky. Viděla jsem různé kroužky na kořen penisu..třeba by to mohlo.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj myslím ze zkušenosti mám docela bohaté. Taky jsme to dělali takhle. Upřímně nevím jestli se nám pak povedlo otěhotnět díky domácí nebo pak ty lekarsky inseminaci, ale přišlo mi to velmi podobně. Bylo to ze v sobotu a v neděli jsme měli domácí a v pondělí jsem šla na normos IUI a hormonalne jsem měla pozastavenou ovulaci ovitrillem. Bezne jsem SI Hlídala ovulaci a cyklus. Při ovulaci je i čípek víc otevřeny. Manžel se udělal a dal dovnitř pomoci inseminacni pipety. Tu koupil na internetu.