Doktor Milan Černý, Gennet

miskulinda
29. bře 2018

dobrý den, prosím o radu, kdo chodí do CAR Gennet na Praze 7, máte prosím zkušenosti s dr. Černým? děkuji za jakoukoliv zkušenost. hezký den

meyryen
29. bře 2018

@miskulinda myslim, že takových moc nebude. Je tam teprve od března...

miskulinda
autor
9. dub 2018

@meyryen děkuji. já jsem nakonec na netu nějaké recenze našla - a přeobjednala jsem se k někomu jinému...

meyryen
9. dub 2018

@miskulinda Tak hodně stesti🙂

meesha83
9. kvě 2018

Ahoj holky, spíš tak pro ty, co budou hledat recenze později, jako jsem hledala já. K panu doktorovi Černému chodím (spíš to vyplynulo ze situace, kdy moje doktorka byla na dovolené a už jsem u něj zůstala). Vím, že jsou na něj občas takové prapodivné recenze, ale moc nechápu, odkud se to bere, je moc fajn, povzbudivý, i se s ním zasměju. A je na něm vidět, že ví, co dělá, takže se toho určitě nebojte. ;) jen jsem to sem chtěla připsat, protože člověk má spíš tendence sdílet ty negativní věci a když je spokojený, tak ho to tak často nenapadne. 🙂

biggied
16. pro 2020

Take jsem hledala recenze, ale ocividne jsou dva doktori se stejnym jmenem🙂 Tedy vlastne 3, ale jeden neni gynekolog. Ty spatne jsou na nejakeho starsiho lekare, kolik je pls cca tomu v gennetu, mam jit v lednu..diky

meesha83
17. pro 2020

@biggied ten v gennetu je relativne mlady, neumim to odhadnout, snad nejsem uplne mimo, kdyz tipnu 35-40 😊