dobrý den, prosím o radu, kdo chodí do CAR Gennet na Praze 7, máte prosím zkušenosti s dr. Černým? děkuji za jakoukoliv zkušenost. hezký den
@meyryen děkuji. já jsem nakonec na netu nějaké recenze našla - a přeobjednala jsem se k někomu jinému...
@miskulinda Tak hodně stesti🙂
Ahoj holky, spíš tak pro ty, co budou hledat recenze později, jako jsem hledala já. K panu doktorovi Černému chodím (spíš to vyplynulo ze situace, kdy moje doktorka byla na dovolené a už jsem u něj zůstala). Vím, že jsou na něj občas takové prapodivné recenze, ale moc nechápu, odkud se to bere, je moc fajn, povzbudivý, i se s ním zasměju. A je na něm vidět, že ví, co dělá, takže se toho určitě nebojte. ;) jen jsem to sem chtěla připsat, protože člověk má spíš tendence sdílet ty negativní věci a když je spokojený, tak ho to tak často nenapadne. 🙂
Take jsem hledala recenze, ale ocividne jsou dva doktori se stejnym jmenem🙂 Tedy vlastne 3, ale jeden neni gynekolog. Ty spatne jsou na nejakeho starsiho lekare, kolik je pls cca tomu v gennetu, mam jit v lednu..diky
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@miskulinda myslim, že takových moc nebude. Je tam teprve od března...