Krásný den,
Vím, že je to individuální, ale jak dlouho vám trvalo početí při druhém dítěti?
Klidně i při třetím, čtvrtém...
Byl rozdíl od prvního? Trvalo to kratší dobu, stejnou nebo delší?
Děkuji 🙂
První dítě se podařilo cca po 5 měsících, ale nesnažili jsme se nějak intenzivně.....tak nějak normálně. Druhé bylo na prvni pokus. :D
První na první šťouch 🤣 na druhém děláme už cca 3 roky 🤣🤣
Prve hned, druhe 6-7 mesiacov
Napoprve a to mi bylo skoro 37
První hned a teď podruhé taky hned. 😁
Prvni hned, druhe asi po mesici, treti asi po 3 mesicich, ale zadne planovani neprobihali, jen jsme prestali pouzivat ochranu
Prvni hned a druhe po dvouletech taky hned (pred obojim jsem mela antinu) oba pocati stejne a narozeni stejne (15.4.)
@phantomek první 3 měsíce, druhá rok a půl.
První dítě 7 měsíců volný průběh prostě jsme to nechaly na osudu ... 2 dítě 3 roky snažení nervy v kýblu no naštěstí se zadařilo a syn je dokonalý ...a třetí těhu nemám ani poňeti kdy jsem jako oťehotnela 😁 takže já mu říkám bonusové miminko 🥰😁
První po dvou měsících, druhý po půl roce, třetí pět měsíců, čtvrté těhotenství bez snahy prostě bylo, ale nedopadlo, teď se nijak nechráníme už tři roky a nic 😎 (vše je bráno od okamžiku kdy jsme si přestali dávat pozor)
Vzdycky ca stejne, rok po porodu bez cyklu, pak.2-4 cykly a mimi, bez ohledu na pocet a vek.
Všechny čtyři na první pokus. Mezi 26 a 35 lety.
Naštěstí obě hned první měsíc, jen jsem si pohlidala ovulaci.
Obě za rok a čtvrt...vždycky 13. cyklus byl ten "výherní", asi naše šťastné číslo 🙂
Prvni vic jak rok, druhy na prvni pokus 🙂
První dvě napoprvé a teď čekáme třetí a taky vyšlo hned 🙂
První druhý cyklus, druhé zhruba po roce.
první neplánovaně,druhý 7 měsíců,třetí 4 roky,čtvrtý 2 roky mno a teď to zase přišlo neplánovaně 😀 jak se miminko narodí,tak bude mít nejmladší 13 nebo 14 měsíců,nevím kdy budu mít sekci,ale nejmladší bude mít v září rok a TP mám 14.11
Vzdy hned na prvni dobrou 🤗
první dítě po 10 měsících (stres z práce) a další dvě na první dobrou
První na poprvé. Druhé po roce a půl
První I druhé dítě hneď na prvý pokus, na tretí sme se snažili 1,5roku.
První po 3 měsících, druhé první měsíc, ale bohužel zt ve 12 tt, teď se snažíme znovu po revizi, nyní 3 cyklus... Uvidíme kdy se zadaří.
1.dítě 2 měsíce, 2.dítě trvalo 2 roky
Prvni neplanovane, ale s vedomim toho, ze se muze stat, druhe asi tri mesice a treti neplanovane s tim, ze se to stat nemuze 🤣 Mezi prvnim a tretim necele ctyri roky.
První 3roky, začali jsme v mých 29, druhé na první dobrou v mých 34
@phantomek 1.detatko 5 let (ale stres v praci, nepravidelny cyklus), 2.detatko trvalo 1 rok cileneho snazeni, 3.tehotenstvi prislo necekane bez jakehokoli snazeni (ale skoncilo spontannim potratem), 4.tehotenstvi (a nase 3. miminko) prislo po 3 mesicich uplne volneho prubehu, zadne extra snazeni.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Měli jsme to štěstí, že obě dvě děti se zdařily první měsíc, i když nám nebylo už zrovna dvacet.