Ahoj! Mam dotaz. Ovulaci sleduji teprve 2.mesic. Vcera byl styk, dnes pozit ovu test. Jaka je sance? Dnes nic nebude. Mozna zitra. Nevim, zda manzel ma ok ocasky..casto se koupe v teple vode:( diky za kazdy nazor. Treba jste na tom podobne.
ano spermici by vydrzet meli.. od pozitivniho testu se ovu dostavi do 24-48 hodin... nejlepsi je asi sexikovat v den pozitivniho testu...
Hmmm..tak to asi jeste zkusime zitra..dneska moc perny den mimo domov. Jen to koupani jeho mu vymluvit.. des. A neda se presvedcit. chlap..
my to tak měli a máme z toho malou
@lucifereeerek meli stejne a s teplou sprchou? Ten muj si to neda vymluvit
@lexton s teplou sprchou ne, můj se koupe z 90% jen v horké vaně, ale jak jsme se snažili o mímo, tak se snažil ji nemít tak horkou
@lucifereeek no tak ma teplou sprchu/koupel, ale kdyz si tam vlezu ja,tak je to na me studeny.. ja mam horkou
@nita1984 No tak dle této teorie 12DC a 14DC, tak bych měla 13DC a 14DC. Což je celkem ok. Jde spíš o to vydržet, nestresovat se, ale popravdě mi to nějak nejde. Snažím se načíst teorii, a po vyhození HAK si přijdu tt pořád. Děsný hormony a to jsem měla jen nízkohormonální nuvaring. Asi začnu péct cukroví, abych odvedla pozornost
Pravděpodobnost je dle me velká, ze těhotná můžeš být,já i kamarádka jsme měly sex vic dni před ovulaci (kamarádka 5 dni, já 4 dny a obě jsme otehotnely
podle mě určitě šance je, jen je škoda, že nemohl být styk ještě dnes. My to dělali den před ovu, v den ovu a den po ovu a klaplo to
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, spermíci by měli přežít cca 3 dny.... já věřím ve styk 12DC a ovu podle testu 14DC.... tak doufám