Ahoj! Mam dotaz. Ovulaci sleduji teprve 2.mesic. Vcera byl styk, dnes pozit ovu test. Jaka je sance? Dnes nic nebude. Mozna zitra. Nevim, zda manzel ma ok ocasky..casto se koupe v teple vode:( diky za kazdy nazor. Treba jste na tom podobne.
ano spermici by vydrzet meli.. od pozitivniho testu se ovu dostavi do 24-48 hodin... nejlepsi je asi sexikovat v den pozitivniho testu... 😵 😵
Hmmm..tak to asi jeste zkusime zitra..dneska moc perny den mimo domov. Jen to koupani jeho mu vymluvit.. des. A neda se presvedcit. 🙂 chlap..
my to tak měli a máme z toho malou 🙂
@lucifereeerek meli stejne a s teplou sprchou? Ten muj si to neda vymluvit
@lexton s teplou sprchou ne, můj se koupe z 90% jen v horké vaně, ale jak jsme se snažili o mímo, tak se snažil ji nemít tak horkou 😉
@lucifereeek no tak ma teplou sprchu/koupel, ale kdyz si tam vlezu ja,tak je to na me studeny.. ja mam horkou 😀
@nita1984 No tak dle této teorie 12DC a 14DC, tak bych měla 13DC a 14DC. Což je celkem ok. Jde spíš o to vydržet, nestresovat se, ale popravdě mi to nějak nejde. Snažím se načíst teorii, a po vyhození HAK si přijdu tt pořád. 🙂 Děsný hormony a to jsem měla jen nízkohormonální nuvaring. Asi začnu péct cukroví, abych odvedla pozornost 🙂
Pravděpodobnost je dle me velká, ze těhotná můžeš být,já i kamarádka jsme měly sex vic dni před ovulaci (kamarádka 5 dni, já 4 dny a obě jsme otehotnely
podle mě určitě šance je, jen je škoda, že nemohl být styk ještě dnes. My to dělali den před ovu, v den ovu a den po ovu a klaplo to 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, spermíci by měli přežít cca 3 dny.... já věřím ve styk 12DC a ovu podle testu 14DC.... tak doufám