Ahoj,
je to už téměř 8 let, co jsme přišli o miminko a od té doby se nám další nepoštěstilo 😢 Máme sice 2 osvojené dětičky, ale pořád v sobě živím naději, že se ještě dočkám a otěhotním. Moc bych si přála prožít těhotenství až do konce a poznat ten pocit, když přivedete na svět nového človíčka 😵 Po zdravotní stránce jsme s manželem v pořádku, ale prostě je někde zakopaný pes a my ho ještě nenašli 😝
Zajímalo by mě, zda je tu ještě někdo, kdo se snaží déle, než pár měsíců a nevzdává to 🙂 a také jestli je tu někdo, kdo otěhotněl po dlouhých letech
😅
Děkuji za názory 🙂
@kacernice
Ahoj,
v r.2004 jsem potratila v 8.tt, od té doby antikoncepci neberu. S nynějším partnerem se snažíme 3 roky, kdy mi po laparoskopii sdělili, že vlastní děti nebudu mít z důvodu nenávratně poškozených vejcovodů srůsty. My se ale nevzdali a vrhli se na ivf. Mám za sebou 6 neúspěšných pokusů. Teď začínám 7.tt a otěhotněla jsem přirozeně. Držím pěsti 🙂
Určitě to nevzdávej, my jsme taky případ, kdy to vyšlo po několika letech 😉 . Celkově jsme se snažili 4,5 roku, oba dle doktorů v pořádku, podstoupili jsme i dvě inseminace, jedno IVF, vše bez úspěchu a dva měsíce po IVF jsem otěhotněla přirozeně 😉 . Za ta léta trápení si momentálně užívám naprosto pohodové těhotenství, nikdy jsme se necítila lépe a to, jak se na malého těšíme, ti asi ani nemusím popisovat 😉 . Držím pěsti!! 😵
Ahoj, o miminko jsme se začali snažit někdy v roce 2003, od té doby dvě laparoskopie(dg. endometrioza), IVF, mnoho vyšetření, mnoho prášků, mnoho slz...Konečná dg byla, že nemůžu mít děti...S partnerem jsme se kvůli tomu rozešli...Manžela jsem potkala 2009 a zase nic...Pak jsem poznala jednu bylinkářku, ta mě dala dohromady...Sama jsem konečně otěhotněla na podzim 2011 a narodila se nám dcera...Doktor mě bere jako hříčku přírody, vzhledem k agresivní endometrioze netušil, že je početí vůbec možné...Před dvěma měsíci jsem vysadila prášky a zase problém, inoperabilní myom v zadní části dělohy, na něm srůsty endometriozy a to je přirostlé k vaječníkům, tudíž mnoho škodlivých věcí pro embryo...Naše malá bude jedináček, ale určitě jí to nebude vadit...
Držím pěsti a nevzdávej se.
Moje švagrová po téměř dvaceti letech zkoušení všeho možného spontánně otěhotněla měsíc před čtyřicátinami, těhotenství měla naprosto pohodové, i když samozřejmě byla pečlivě sledovaná, mimčo zcela zdravé.Mmch neplodnost jí před pár lety diagnostikoval sám doc. Unzeitig, tehdy dokonce konstatoval, že i když nemá rád slovo nikdy, u ní možnost spontánního otěhotnění vylučuje.
Tudíž i zázraky se stávají.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
O miminko jsme se začali snažit na jaře 2007. Nedařilo se, tak jsem po dvou letech šla na laparoskopii a závěr byl neprůchodné vejcovody, tj. nemožno otěhotnět přirozenou cestou. Následovala dvě IVF, neúspěšně. Nakonec to náš vztah nevydržel a rozešli jsme se. S novým partnerem jsme už byli objednaní do CAR, ale stal se zázrak a já týden před tím našla na testu //, po téměř 6 letech. Byla jsem neskutečně šťastná, nevím jak se to stalo, ale teď mi tu spinká téměř dvoutýdenní poklad. Držím palce, neděje je vždy. 🙂
@kacernice