Na konci srpna jsem skoro po 12 letech vysadila HA,chceme mimi.. a peklo😠 poprve jsem to dostala az v rijnu po 45 dnech! Bylo mi zle neskutecne, 4 dny po skonceni MS jsem to dostala znovu🙄 a pak v listopadu az po 37 dnech, prosinec ,,jen,, 33 dni... A teď v lednu zase 37... Myslíte ze by pomohl drmek? Nebo uz radši na gyndu? Snazila jsem se nejak sledovat ovulaci ale zadnych priznaku jsem si nevsimla,kdovi jestli ji vubec mam...
Být tebou, zkusím i ovulacni testy od konce ms až do začátku další, klidně dva cykly, a uvidíš, jestli je potřeba něco brát... Ještě k dotazu ohledně drmku, mně osobně vůbec nepomohl, ale kdoví proč, že 🙂
@lenivekotatko osobne zkusenost nemam sle sestrenka resila to same☺️ Nakonec ji na nepravidelny cyklus pomohl gynex ☺️Ale urcite bych zkusila nejdriv zjistit jesrli ovu probiha a idelane merit bazalni teplotu a do toho zkusit testy☺️KdBy nebyla chtelo by to doktora☺️
@jako_mala_holka A zhubla jsi po něm? Já nad tím preparátem právě taky uvažuju a hodně holek mi i psalo, že po něm zhubly.
Me pomohl kontryhel na srovnani vyklu z 37 na 28dni...pro zjištění ovulace bud testy nebo mereni Bazalni teploty
@orchidis to bohužel ne, ale já mám s vahou obecne problémy právě od začátku problémů s tou stitkou 😒
@jako_mala_holka mě taky zjistili problém se sníženou stitnou zlazou... užívám teď na to léky... tak doufám, ze co nejdříve zaberou ať se to dá do normy, ale k tomu drmku.. určitě ber 👍 doktor mi sám říkal, ať užívám, ze je fajn i Ogestan.
Taky jsem měla delší cykly a hezky se to srovnalo 🙏
Drmek mikrásně a rychle srovnal cyklus a začala jsem ovulovat. Spíš než testy zkus měření bazální teploty (tzv. symptotermální metoda). Ten dlouhý cyklus nemusí sám o sobě vadit, ale jestli je ti hodně zle, s gynekoložkou to asi raději zkonzultuj.
@michaelarousova gynex uz jsem zkousela a myslim ze mi právě nahodil ten cyklus aspon nejaky,zacala jsem ho brat hned v zari... Do te teploty se mi upřímně moc nechce protoze delam nocni tak je to takove problematicke
@lenivekotatko tak aspon ty testy☺️ Nebo rovnou to resit s doktorkou☺️Hodne stesti☺️
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já měla dlouhé a nepravidelne cykly, ovulaci se mi nepodařilo vysledovat ani testy, ani u dr a pomohl mi inositol, nejvíc asi Nosifol forte duo active, při jeho užívání jsem skoro po roce i otěhotněla... Ale byla mi zjištěna i špatná funkce štítné žlázy, proto mi blbnul cyklus, samotné léky na štítku mi ale na ovulaci nepomohly, to až ten Nosifol a dva sáčky denně, pak byla ovulace jak z učebnice