Dlouhé cykly, nevím, jestli mám ovulaci. Drmek?

lenivekotatko
3. únor 2021

Na konci srpna jsem skoro po 12 letech vysadila HA,chceme mimi.. a peklo😠 poprve jsem to dostala az v rijnu po 45 dnech! Bylo mi zle neskutecne, 4 dny po skonceni MS jsem to dostala znovu🙄 a pak v listopadu az po 37 dnech, prosinec ,,jen,, 33 dni... A teď v lednu zase 37... Myslíte ze by pomohl drmek? Nebo uz radši na gyndu? Snazila jsem se nejak sledovat ovulaci ale zadnych priznaku jsem si nevsimla,kdovi jestli ji vubec mam...

jako_mala_holka
3. únor 2021

Já měla dlouhé a nepravidelne cykly, ovulaci se mi nepodařilo vysledovat ani testy, ani u dr a pomohl mi inositol, nejvíc asi Nosifol forte duo active, při jeho užívání jsem skoro po roce i otěhotněla... Ale byla mi zjištěna i špatná funkce štítné žlázy, proto mi blbnul cyklus, samotné léky na štítku mi ale na ovulaci nepomohly, to až ten Nosifol a dva sáčky denně, pak byla ovulace jak z učebnice

jako_mala_holka
3. únor 2021

Být tebou, zkusím i ovulacni testy od konce ms až do začátku další, klidně dva cykly, a uvidíš, jestli je potřeba něco brát... Ještě k dotazu ohledně drmku, mně osobně vůbec nepomohl, ale kdoví proč, že 🙂

michaelarousova
3. únor 2021

@lenivekotatko osobne zkusenost nemam sle sestrenka resila to same☺️ Nakonec ji na nepravidelny cyklus pomohl gynex ☺️Ale urcite bych zkusila nejdriv zjistit jesrli ovu probiha a idelane merit bazalni teplotu a do toho zkusit testy☺️KdBy nebyla chtelo by to doktora☺️

orchidis
3. únor 2021

@jako_mala_holka A zhubla jsi po něm? Já nad tím preparátem právě taky uvažuju a hodně holek mi i psalo, že po něm zhubly.

vaseli16
3. únor 2021

Me pomohl kontryhel na srovnani vyklu z 37 na 28dni...pro zjištění ovulace bud testy nebo mereni Bazalni teploty

jako_mala_holka
3. únor 2021

@orchidis to bohužel ne, ale já mám s vahou obecne problémy právě od začátku problémů s tou stitkou 😒

juliiiie
3. únor 2021

@jako_mala_holka mě taky zjistili problém se sníženou stitnou zlazou... užívám teď na to léky... tak doufám, ze co nejdříve zaberou ať se to dá do normy, ale k tomu drmku.. určitě ber 👍 doktor mi sám říkal, ať užívám, ze je fajn i Ogestan.
Taky jsem měla delší cykly a hezky se to srovnalo 🙏

rebe
3. únor 2021

Drmek mikrásně a rychle srovnal cyklus a začala jsem ovulovat. Spíš než testy zkus měření bazální teploty (tzv. symptotermální metoda). Ten dlouhý cyklus nemusí sám o sobě vadit, ale jestli je ti hodně zle, s gynekoložkou to asi raději zkonzultuj.

lenivekotatko
autor
3. únor 2021

@michaelarousova gynex uz jsem zkousela a myslim ze mi právě nahodil ten cyklus aspon nejaky,zacala jsem ho brat hned v zari... Do te teploty se mi upřímně moc nechce protoze delam nocni tak je to takove problematicke

michaelarousova
3. únor 2021

@lenivekotatko tak aspon ty testy☺️ Nebo rovnou to resit s doktorkou☺️Hodne stesti☺️