Holky chtěla jsem se zeptat máte někdozkušenosti s digitálním testem dr. Max? Chtěla jsem clearblue, ale neměli a paní lekarnice mě dala tento, že je prý dost podobný. Mam 4 dny do MS je ještě brzy na testovani? Nebo pokud jste testovali kdy? Děkuji za odpovědi 🙂
@monyscerna kamarádka ho měla testovala 6 dní před a vyšel ji v pořádku
@monyscerna horší citlivost, mě digi citlivist 25, 4 dny do ms vyšel negat, těhotná jsem byla
@jjasmina takže spíš počkat až v den MS nebo když budu mít zpoždění? 🙂
Jako určitě zkuste a uvidíte, já mela na desitkovem testu 3 dny do ms už //
@monyscerna udělej si ho
Je to citlivost 25, takže buď počkat po ms a nebo si koupit obyč s citlivostí 10
Tak jsem testovala a vyšel me negativní, tak buď přijde MS nebo ještě počkám a za 3 dny udělám znovu 🥺
@monyscerna je možné že byla ovu později a test ještě nevyšel udělat v den Ms držím palce ☘️☘️
@monyscerna já bych vydržela ještě. Ono "v den ms" je u každé ženy jindy. Já mám třeba MS 9 dní po ovulaci, některé holky mají MS 15dní po ovulaci, což už je sakra časový rozdíl. Takže bych určitě vydržela, případně digitál udělala až bude na obyč testu vidět aspoň náznak čárky. Když tam bude tak se určitě ukáže 🙂
@monyscerna zkus držím palce 🍀 dost záleží kdy byla ovulace 😁 já mám 4-5 dní do MS a už mám pozitivní, mám příznaky jako u prvního miminka tak jsem to zkusila dřív a ejhle je tam 😃🙈 tak snad se udrží
@lencaa11 děkuji zkusím a uvidím 🙂
@mishkati tak to gratuluji 🙂 zkusím ve čtvrtek a uvidím to mám dostat ms 😀🙏
@monyscerna mám dva dny do menstruace a dělala jsem si test z odpolední moči a mám tam viditelného ducha. Tak uvidím za dva dny
@koko123 tak držím palečky ať sílí 🙂 já musím do čtvrtka vydržet a snad ms nepřijde 🙏🤗
@monyscerna tak jak to dopadlo?
@katerinaaa87 dostala jsem to v ten večer takže nic 🤷♀️
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@monyscerna já tímhle testovala 14DPO, když jsem na obyč měla slabé čárky a vyšel pozitiv, posílám foto - vše ve stejný den 🙂