Ahoj holky, mate zkušenosti s tímto digitálním testem? Je tento výsledek jasné negativní? Ten obrys tam bývá normálně? Někde jsem četla, ze digitální testy takhle ukazuju, ze to tak prostě je, a pokud by byl pozitivní, tak tam jsou týdny. Ukázal mi tato, už podruhé. Na návodu je opravdu maličké negativní kolečko, ale prijde mi, ze ten obrys tam taky asi je. Co říkáte. Díky 🥰
@agneska7 ten obrys pluska, je tedy při negativním digitálním normlani jo? Vím, ze je to tady asi špatně vidět.
Tady je to vidět lépe 🙂
Negativni, obrys je normalni, je to digital. To nedela duchy 🙂 samozrejme az na toho ducha co uvidis kdyz to rozebres, a rovnou ti rikam, ze i po rozebrani a nalezeni ducha je to negativni vysledek bohuzel. Preju at se zadari treba priste...
Toto je negativní test
Rozebírat nebudu. Chtela jsem pravé digitální, abych nehledala duchy. Díky 😃🙂
- je negativní, vic tam nehledej
Negativní
Bohužel negativní. Jinak by tam byli i týdny pod tím
Moc vám děkuji.
Ale myslim, ze ma citlivost 25, tedy ze se nemusi ukazat pozitivni hned v zacatku tehu...
taky jsem měla takové mínus v den Ms a to jejich mínus bude mít v únoru 3 roky😀 Já dělala i klasické testy a byl tam duch,proto jsem udělala tento a byl tam mínus.Těhotenství bylo chtěné, jen byla nižší hladina Hcg
@latikaaa záleží kdy má přijít ms, jak dlouhou máš LF. Pak můžeme poradit
@palja tento test negativní v den termínu ms, nerozebírala jsem jej, na klasických tt byl jen duch, tak jsem chtěla vědět jak to je a tomu jejich - je teď skoro 6,5 roku🤣.
@veronikav31 ano, protože ten test je jinak citlivý než ten papírový. Takže + byste tam měla o pár dní později.
Já jsem taky měla negativní testy v den termínu ms, dokonce i pár dní po tom a těhotná jsem byla. Dcera už má 2 roky.
@veronikav31 no měla jsem to jen dva dny víc ne špeneny
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Jasně negativní ,